• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Možda niste znali da su ove holivudske dase dede: Jedan je dobio unuče u 43. godini!

Vreme čitanja: oko 3 min.

Verovatno će vas neka imena posebno iznenaditi

  • 0
Pirs Brosnan, Čarli Šin, Tom Henks, Džim Keri, Edi Marfi, Snup Dog,  Nikolas Kejdž Foto: Milena Đorđević, Profimedia/Magnus Sundholm/Shutterstock Editorial, BauerGriffin / INSTAR Images , Tanjug/AP

Privatan život poznatih je uvek interesantan, ali kada je u pitanju porodica, te stvari drže strogo privatnim. Ipak, kada se desi nešto veliko i lepo, ne mogu da sakriju svoju sreću, pa dobre vesti stignu do medija. Jedna od tih je svakako nova životna prekretnica, kada pored očinske uloge dobiju i onu na koju su još ponosniji.

Tada za njih počinje "druga mladost", ali šta je sa onima koji postanu dede daleko pre pedesete?

Ovo su slavni glumci i pevači koji su dobili unučiće, a zadržali status holivudskih šmekera.

Pirs Brosnan

Pierce Brosnan Foto: Tanjug/AP

Bivši Džejms Bond, Pirs Brosnan ima četiri unučeta. Izabelu i Lukasa od pokojne ćerke Šarlot Brosnan, kao i unuku Marli i unuka Džeksona od sina Šona Brosnana i snaje Sanje Banic.

"Prosto je radost biti deda", rekao je glumac tokom emisije "Uživo sa Keli i Rajanom" 2017. "U tome ima nečeg opojnog i lepog."

Deda je prvi put postao u 44. godini života.

Čarli Šin

Čarli Šin Foto: Profimedia/Backgrid USA

Najstarija ćerka kontroverznog glumca Čarlija Šina, Kasandra Estevez, rodila je devojčicu po imenu Luna 2013. godine. - "Ovo je neverovatno najčudesniji dan", rekao je Šin za "TMZ" kada se rodila.

Na osnovu njegovih objava na "Instagramu", čini se da Šin provodi mnogo vremena sa malom Lunom, koja voli da sa svojim dedom isprobava kostime.

Deda je postao 2013. godine, kada je imao 47.

Tom Henks

Tom Henks Tom Hanks film Elvis Foto: Tanjug/AP

Tom Henks je jedan od najomiljenijih glumaca u Americi, ali za njegove tri unuke on je "Papou", što je grčka reč za dedu.

U intervjuu za "Us Weekly", njegov sin Kolin je rekao da su Tom Henks i Rita Vilson tipični baba i deda koji obožavaju unuke.

- Deka i baka im poklanjaju stvari koje ne bi trebalo da imaju, a deke i bake ne slušaju šta roditelji govore da treba da rade - našalio se on.

Deda je postao 2011. godine, u 54. godini života.

Džim Keri

Džim Keri Foto: Profimedia/JIM RUYMEN / UPI

Davne 2010. ćerka komičara Džima Kerija, Džejn, rodila je sina po imenu Džekson Rajli Santana. Komičar je tada imao samo 48 godina, ali je brzo i lako ušao u ulogu "dede Džima".

- Dobijam mnogo, mnogo radosti od tog dečaka… On je jednostavno magičan. To je najbolji osećaj na svetu - rekao je Keri za "Access" pre 13 godina.

Edi Marfi

Eddie Murphy, Edi Marfi Edi Marfi; Foto: Profimedia/AdMedia

Edi Marfi poznat je po svojoj velikoj porodici. On ima desetoro dece, starosti između četiri i 34 godine, ali je prvi put postao deda 2019. godine kada je njegov drugi sin Majls dobio ćerku po imenu Evi.

Edi je tada imao 58 godina.

Snup Dog

Snup Dog, Snoop Dogg Foto: Profimedia/Suzanne Cordeiro/Shutterstock Editorial

Snup Dog je postao deda sa 43 godine kada mu se u januaru 2015. rodilo prvo unuče Zion. Nekoliko meseci kasnije, pričao je o tome kakav deda želi da bude.

- Biću deda koji dozvoljava sve, da se sa svime može provući kod mene. Iskru radosti će mi dati samo to što mogu daga gledam u oči i da mogu da ga držim. Zahvaljujem svom najstarijem sinu što me je učinio dedom - rekao je za "Today".

Najstariji sin repera, Kord Brodus, dobio je drugo dete 2018. godine - ćerku po imenu Ileven. A Snupov mlađi sin, Kordel Brodus, dobio je devojčicu po imenu Kordoba 2019.

Nikolas Kejdž

Nikolas Kejdž Foto: Profimedia/p97/Zuma Press

Glumac Nikolas Kejdž postao je deda 2014. godine, u 50. godini života, kada je njegov stariji sin Veston dočekao dečaka po imenu Lusijan. Veston je potom 2016. dobio još jednog sina Sorina i ćerke bliznakinje, Sajres i Veneciju, 2020.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zoran i Gordana odgajaju unuke koje su izgubile oba roditelja: Žive samo od dečijeg dodatka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica