• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

One su uspešne, slavne i imaju četvoro dece: Uspele su da balansiraju karijeru i majčinstvo svih ovih godina

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nisu zapostavile ni roditeljstvo, ni karijeru

  • 1
Zorica Brunclik, Mirka Vasiljević i Danica Crnogorčević Foto: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATA Images

Roditeljstvo je samo po sebi nešto što predstavlja najveću odgovornost, a rad i roditeljstvo su zajedno još veći izazov. Biti poznat na sve to i imati karijeru vezanu za javnu scenu je posebna vrsta pritiska.

Iako ste možda mišljenja da poznatim mamama nije problem da angažuju dadilje koje će sav posao raditi umesto njih, ove poznate dame sa srpske javne scene dokazuju suprotno.

One su se majke četvoro dece, a nisu zapostavile ni svoje roditeljske, a ni karijerne obaveze.

Mirka Vasiljević

Popularna glumica Mirka Vasiljević već 11 godina uživa u zajednici sa nekadašnjim fudbalerom, a sada članom stručnog štaba Crvene Zvezde, Vujadinom Savićem.

Oni svoj porodični život drže podalje od javnosti, stoga su retke fotografije na kojima su Adriana, Adrijan, Mihajlo i Anika.

Glumica je angažovana kao voditeljka emisije "Svadba iz mog kraja" od 2019. godine. Aktivno glumi i u pozorištu.

Glumica je poznata kao neko ko savršeno balansira poslovne i privatne obaveze.

Danica Crnogorčević

Pevačica etno muzike Danica Crnogorčević i njen suprug, sveštenik Ivan Crnogorčević, imaju porodicu za primer, a svoje četvrto dete dočekali su u avgustu ove godine. Iako su mladi, njima je potomstvo i porodica na prvom mestu, a najveću sreću nalaze upravo u svojoj deci.

Pevačica ima dve devojčice, Kasijanu i Đurđiju, i dečake Jovana i Savu.

Danica se kao mlada postala majka, a mnogi su je pitali kako je uspela da se ostvari na oba polja - poslovnom i porodičnom.

Danica Crnogorčević Printskrin: Instagram/danica_crnogorcevic

- Ja sam jedna od mnogih koje su se ostvarile na oba polja, tako da deca i porodica uopšte nisu prepreka, ako se, naravno, udate ili oženite osobom koja vas podržava u vašem radu i koja vam pomaže da ostvarite svoje želje i planove vezano za taj posao. Ako vas voli, onda svakako da će to podržavati i biti uz vas. Moj suprug i ja smo zajedno u ovome što radim, imamo i zajedničke projekte. On ima velikog dara za pisanje, ne samo pesama nego uopšte. Između ostalog, autor je i pesme koja je doživela veliku popularnost kod naroda. To što sam mlada postala majka i što već imam troje dece, to je najveće bogatstvo koje mladi treba da steknu što ranije, a ne da čekaju da se „nažive”. A odluka je svakako bila udaja za mog supruga i naše ljubavi, koja se temelji prvenstveno na ljubavi prema Gospodu - ispričala je Danica Crnogorčević u jednom intervjuu pre svog četvrtog porođaja, prenosi "Yumama".

Zorica Brunclik

Pevačica Zorica Brunclik svoju potpunu sreću je pronašla kraj sadašnjeg supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Ona je svoju ćerku Mariju dobila sa samo 18 godina, a u naredna dva braka dobila je sina Đorđa i ćerku Miljanu. U braku sa Kemišem je dobila ćerku Zlatu.

Da je uspešna karijera i više nego moguća uz roditeljstvo dokazuje to što je tokom svih ovih godina nizala hitove, punila dvorane i pravila uspešne i rado posećene koncerte, kao na primer ove godine na Tašmajdanu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Roditeljstvo u fokusu - Kako uskladiti dojenje i posao

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Milena

    18. decembar 2023. | 11:45

    Zaboravili ste pok. Merimu Njegomir!! Četvoro dece i veoma uspesna karijera. Negde sam procitala, neka nasa pevacica je izjavila, kada je bila kod nje a svo cetvoro malisana sedi na nosi!

    Podelite komentar