• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana i Bastijan uživaju u svom domu i prazničnom raspoloženju: Da li znate kako su se upoznali?

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njih dvoje će osmu godinu braka proslaviti u 2024, a Bastijan je kao gost podkasta nemačkog medija "Bild" otkrio kako je osvojio našu proslavljenu teniserku

  • 2
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger Foto: Instagram/anaivanovic

Danas se u domu Bastijana Švajnštajgera i Ane Ivanović proslavlja Božić po gregorijanskom kalendaru. Njih dvoje su poznati po tome što na svojim društvenim mrežama svake godine dele praznične trenutke i čestitaju Hristovo rođenje svim pratiocima, prijateljima i porodici.

Obučeni u džempere sa prazničnim i zimskim motivima njih dvoje su podelili video i rekreirali trend koji smo ranije često viđali na "Jutjubu". U kutiji su se smenjivali razni predmeti, a samim opipavanjem trebalo je da pogode o kojoj se to prazničnoj dekoraciji ili hrani radi. Na ovaj način su čestitali Božić poželevši svima da ove dragocene trenutke provedu u krugu porodice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger)

Njih dvoje će osmu godinu braka proslaviti u 2024, a Bastijan je kao gost podkasta nemačkog medija "Bild" otkrio kako je osvojio našu proslavljenu teniserku.

- Anu sam prvi put sreo u Njujorku. Upoznao nas je zajednički prijatelj, košarkaš Štefen Haman. Nisam u to vreme znao dobro engleski, pa sam više slušao Anu nego što sam ja govorio. Bio sam u defanzivi i gledao šta se sprema. Ubrzo sam shvatio da je Ana žena mog života. Imate taj poseban osećaj kada ste sa tom osobom i kada se zagledate duboko u njene oči, znate da je to ljubav. To mi se desilo sa Anom - rekao je proslavljeni fudbaler i nastavio:

- "Kupio" sam Aninu porodicu kada sam odleteo u Beograd i na srpskom zamolio njenog oca za njenu ruku. U Londonu postoje mali parkovi koji su dostupni samo lokalnom stanovništvu. I onda sam tajno iznajmio park iz filma "Noting Hill". Znao sam da je Ana radoznala i kada smo šetali, prošli smo baš pored tog parka i kapija je bila odškrinuta. Predložio sam joj da uđemo, na šta je pristala. Ušli smo, a onda sam je pitao da se uda za mene. Za nju je to bilo potpuno iznenađenje - ispričao je Bastijan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mašu srpskom zastavom u beogradskom klubu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Vasa

    25. decembar 2023. | 19:26

    Svi muskarci do Bastijana su je OSTAVLJALI i to ladno

    Podelite komentar

  • Ognjen

    25. decembar 2023. | 19:29

    Sve ih je isprobala jedini je on hteo

    Podelite komentar