• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bekamovi proslavili Božić u Majamiju: Viktorija pored Dejvida i dece prati svoj dres-kod

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mama četvoro dece je bila oduševljena okupljanjem: "Deda Mraz je rano došao u Majami!! Mnogo vas volim", napisala je u svojoj objavi

  • 0

Bekamovi su proslavili Božić za pamćenje u Majamiju, ali ovoga puta bez sina Romea.

U snimku koji je podelila na mreži, Viktorija i porodica su se okupili ispred svoje impresivne božićne jelke, a čini se da su svi morali da ispoštuju i pravila oblačenja. Najmlađe dete Harper (12) i Nikola Pelc-Bekam obukle su bele treger-majice i crvene karirane donje delove, dok su Dejvid i najstariji sin Bruklin bili u belim majicama i plavim kariranim donjim delovima pidžame.

Viktorija i sin Kruz odstupili su od ove šeme boja, a 18-godišnjak je odlučio da obuče potpuno belu pidžamu, dok je sama Viktorija ponela svileni komplet sa bademantilom. Porodica je bila usklađena sa kapicama Deda Mraza koje su svi nosili da upotpune svoje svečane ansamble, ali ne i Kruz.

Mama četvoro dece je bila oduševljena okupljanjem: "Deda Mraz je rano došao u Majami!! Mnogo vas volim", napisala je u svojoj objavi.

U svojim "Instagram" pričama, Viktorija je podelila trenutke porodične proslave. U vrelom Majamiju Božić se slavi uz hladne napitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

U komentarima, fanovi su komentarisali praznično veselje, pa se jedan pratilac našalio: "Volim kako Viktorija ne želi da se uklapa. Prava kraljica", a drugi je dodao: "Volim udoban i skroman izgled, nakon što sam pogledao taj dokumentarni film vidim ih u novom lepom svetlu. Srećan Božić".

"Tako je lepo videti vas kako živite svoj najbolji porodični život pun ljubavi, nastavite da ga delite sa nama. Srećan Božić svima", glasio je još jedan komentar, a peti je napisao: "Porodica je moć i neprocenjiva je. TIM VB".

Viktorija je podelila mnoštvo fotografija i video snimaka iz vremena koje je njena porodica provela u Majamiju, uključujući i neverovatan snimak sa plaže, gde pleše sa svojom snajom Nikolom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Novak čestitao Božić i Novu godinu katoličkim vernicima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica