• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Spavala sam sa polubratom, a nismo znali": Viktorija je pod traumom posle stravičnog saznanja ko im je otac

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako je bila tinejdžerska ljubav, prešli su određene granice i sada ne mogu da veruju šta im se desilo

  • 0
Partneri, svađa, briga, zabrinutost Foto: Shutterstock

Odnosi u porodici su ponekad jako teški za održavanje, dolazi do razmimoilaženja i slično, a neretko se dese situacije da i ne poznajemo dovoljno dobro porodicu. Možda i prođemo na ulici pored nekog i ne znajući da smo rod.

Nažalost, to se slično desilo i Viktoriji Hil (39) iz Konektinata nakon što je otkrila da je, u potpunom neznanju o kojoj se osobi radi, spavala sa polubratom!

Naime, ona je otkrila da je ginekolog njene majke Barton Koldvel, koristio svoju spermu kako bi oplodio svoje pacijentkinje, pa tako i Viktorijinu mamu Marale, koja o tome ništa nije znala jer je bila ubeđena da je sperma nepoznatog studenta medicine.

Put do istine

Viktorija je otišla sa prijateljima iz škole na okupljanje povodom godišnjice mature, rekavši da sumnja da joj otac i nije biološki otac i otkrila da je uradila DNK test. To je njenog bivšeg dečka nateralo da se otvori i podeli slično iskustvo. Isto je uradio, a rezultati su mu bili neverovatni. Tada je on poslao poruku Viktoriji napisavši joj da su oni polubrat i polusestra - jer imaju istog oca.

- To me je nateralo da se osvrnem na celo srednjoškolsko iskustvo posmatrajući na drugačiji način. Došla sam do strašne istine, a to je da sam spavala sa polubratom - rekla je Viktorija, prenosi "Mirror".

Došla je do saznanja da je u istu školu išla sa još jednim polubratom i da je često svraćala u mesaru u kojoj su radila dva brata - takođe njena polubraća.

- Bila sam traumatozovana. Gledam stare slike i razmišljam ko bi mogao da mi još bude brat ili sestra. Iskreno, svako bi to mogao.

Ono što je poražavajuće jeste da je iz istih situacija rođeno 23 bebe zato što je doktor prilikom dobijanja potomstva koristio svoju spermu.

Viktorija je razmišljala da doktora odvede na sud, ali su joj rekli da nema jak slučaj zbog nejasnih zakona o prevari plodnosti. Na njenu žalost, ne postoje nacionalni zakoni koji se tiču ove teme.

Međutim, dobija podršku. Naime, socijalna radnica Džanin Pirson, jedna je od Viktorijinih polusestara, preduzima određene mere protiv sada već penzionisanog ginekologa.

- Ceo život sam mislila da sam jedinica sve dok nisam uradila DNK test. Osećala sam se kao da mi je ceo život stao, posebno što sam morala mami da saopštim vesti. Obe smo nekoliko minuta plakale jer smo se osećale kao da smo napravile prekršaj - rekla je Džanin.

Ona je stupila u kontakt sa biološkim ocem koji joj nije ni uputio izvinjenje, ali nije poricao da je 1980-ih koristio svoju spermu dok je radio na klinici. Priznao joj je da nije pomišljao da će dobiti toliko dece i da će to uticati na sve njih.

- U isto vreme sam mu govorila da ga prezirem, ali u isto vreme zahvalna što sam tu gde jesam - rekla je Džanin.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ispovest žene sa 2 vagine: Ne znate kako mi je, bol je nepodnošljiv

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica