• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Preko kamere sam saznao da odgajam tuđu bebu": Rob slučajno otkrio da ga je žena zavaravala i lagala

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zaista neverovatna situacija

  • 0
Otac Tata Tužan Čovek Žalost Očaj Foto: Shutterstock

Težimo savršenstvu u porodičnom životu, želimo da sve ide tokom kojim treba, a onda se dogode neke stvari posle kojih ništa više nije isto.

Rob Parsons (34) je vatrogasac i zbog svog posla često je odsutan, ali se trudi da uvek bude podrška porodici. Međutim, sasvim slučajno otkrio je da živi lažnu idilu, jer je saznao da on zapravo nije otac svoje ćerke, i to preko kamere za pse.

Naime, njegova žena je sa ćerkom trebalo da ide kod lekara i pošto je prošlo dosta vremena da se ona ne javlja da mu kaže kako je prošlo, uključio je kameru da vidi kako se ponašaju psi u kući. Tada je shvatio da život koji živi nimalo nije savršen. Na kameri je video suprugu kako priča sa drugim muškarcem u prisustvu osmomesečne ćerkice kojoj govori da joj je taj čovek - otac.

- Kada sam pogledao u kameru, vidim da moja supruga drži ćerku u krilu i govori "hvala tati što ti je juče kupio ove poklone" i slične rečenice aludirajući na tog čoveka kao njenog oca - kaže Rob, prenosi "Daily mail".

Posle nekog vremena joj je poslao poruku kako je bilo kod lekara, a ona mu je kratko odgovorila: "Sve je u redu, ima uobičajene bolove za bebe". Međutim, odmah joj je saopštio šta je video i čuo na snimku rekavši "da je bebi sigurno teško jer mene zove 'tata' kada sam kod kuće, ali onda se sastaje sa pravim ocem".

Na njegovo iznenađenje, ona je negirala! Protivila se njegovim rečima rekavši da "beba sve zove tata".

Rob je smatrao da se zaista vole. Verili su se za Božić 2021. godine, a naredne godine kao kruna ljubavi dobili su ćerku. Međutim, on tvrdi da je njegova žena bila u tajnoj vezi tri godine sa kolegom i iako je on potpisan u matičnu knjigu da je otac deteta, žena (čije ime nije hteo da pominje) je od početka znala da Rob nije pravi otac. Tada je Rob rešio jednu stvar - da ode na DNK test. Nažalost, on je potvrdio Robove sumnje - dete koje je od srca voleo i odgajao, nije bilo njegovo.

Pozvavši i njene i njegove roditelje, Rob im je saopštio istinu, a onda je napustio kuću, podneo zahtev za razvod braka i vratio se kod roditelja. Nekako je došao do kontakta devojke ženinog ljubavnika koja mu je potvrdila da zna za njihovu aferu i da ona traje tri godine.

I dalje je Rob upisan kao njen otac, ali on je već mesecima nije video niti je imao dozvolu da prisustvuje njenom prvom rođendanu.

- Ona mi nedostaje kao nikada do sada i ima 15 meseci. Uradio bih sve da je ponovo vidim, ali ne želim da joj stvaram probleme i verovatno je nikad više neću videti - rekao je Rob.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ksenija ima samo dve godine, a na znanju bi joj odrasli pozavideli: Pokazala sve države sveta

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica