• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Celoj porodici poslao fotografiju s porođaja, ali na jedan detalj nije obratio pažnju

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Videlo se malo više nego što bi iko očekivao

  • 2

Ovo je priča o jednoj majci koja je ostala užasnuta nakon što je njen muž poslao celoj svojoj porodici fotografiju kako mu se rodila beba. Malo je reći da fotografija ostavlja vrlo malo prostora za "maštu".

O čemu se radi najbolje oslikava jedan od komentara na video koji je pregledan više od 715.000 puta: "Mislila sam da se hvatate za glavu jer je on poslao fotku dok ste još raščupani nakon porođaja, ali ovo je mnogo bolje!".

Naime, TikTok korisnica @venfreed otkrila je da je njen partner poslao celoj svojoj porodici fotografije iz porođajne sale svega nekoliko trenutaka nakon što se njihov mališan rodio. Ali ono što nije primetio je da je bolnička haljina njegove žene još uvek podignuta oko njenog struka, a sve ispod kukova je ostavljeno "na izvol'te".

U video "isposvesti", majka troje dece u neverici spušta glavu na ruke, dok se priseća tog sramotnog trenutka.

- Sećam se kada je moj muž poslao slike celoj porodici u grupnom tekstu neposredno nakon što se naš sin rodio, a da nije isekao fotku - napisala je ona, kako prenosi "Mirror", a zatim i podelila spornu fotografiju, objašnjavajući da je boča "potpuno otkrivena od struka naniže, dok su joj noge još u stremenima".

Komentari od tada pljušte. 

- Mislila sam da će se ovo odnositi na tvoje lice... kao da izgledaš raščupano nakon porođaja i da nije isečena slika. Ali ovo je mnogo bolje - primetila je jedna devojka, a druga dodala: - Pa barem znaš da si sada deo porodice.

Bilo je i komentra poput  da bi "ubili muža" da im je to uradio, ali i onih koji su se prisetili sličnog događa:

- Moj je poslao sliku moje ćerke kako izlazi iz mene. U pozadini ste mogli da vidite moje bubrege - prisetila se jedna korisnica TikToka dok se druga nadovezala: - Da, slika bebe na vagi i mene kako me ušivaju u pozadini. Pravo na uvid.

Da li se i vama desilo nešto slično? 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pavle je beba džin: Sa mesec i po ima skoro 8kg i nosi odeću za dete od 6 meseci

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Перагеније

    24. februar 2024. | 14:27

    То су НАЈЛЕПШЕ ствари на свету. А прљава машта је за власника те маште...

    Podelite komentar

  • Sadeta

    25. februar 2024. | 07:08

    Draga mama, gospođo neka te uopše nije stid, budi sretna i ponosna, slikao je u trenutku izbuđenja i radosti. Sve mi to imamo i kad je ookriveno zna šta je ispod, pa samo vidite kipove iz 18,19 vijeka ništa nije sakriveno. Neka ste sretni, zdravi i radosni od sveg srca vam želim.

    Podelite komentar