• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena košarkaša Ognjena Kuzmića u početku nije volela Beograd: Sada ga smatra idealnim za porodični život

E. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedina prepreka joj je jezik i posle svih godina, ali kaže da joj pomažu deca

  • 0
AmiG Show Foto: ATA images

Tomiša Monae je Amerikanka iz San Franciska koju je naš košarkaš Ognjen Kuzmić upoznao dok je igrao u SAD-u, u jednom baru gde je nastupala.

Par se venčao 2016. godine, a nakon toga dobili su prvo dete, sina Nikolaja. Njihova porodica se potom proširila za još jednog člana, ćerkicu. Ognjen ponosno objavljuje fotografije njihove srećne porodice, a često u intervjuima ističe koliko je privržen porodici.

Tomiša je skoro na "TikToku" objavila video u kojem govori o svom životu u Beogradu. Kaže da je u početku doživela kulturološki šok i da joj se ljudi nisu sviđali. Ipak, prešla je preko svega zahvaljujući drugim brojnim lepšim iskustvima, da bi na kraju došla do zaključka kako je Srbija sjajno mesto za život višečlane porodice.

- Imam dvoje dece. Ovde ima raznih sportskih aktivnosti koje se plaćaju puno manje nego u SAD-u. Zatim, za mene kao umetnicu, kad je reč o muzičkoj produkciji i pisanju pesama, Srbija je takođe izuzetno dobro mesto (mislim na troškove i kvalitet). U Beogradu ima i talentiranih ljudi. I mom suprugu košarkašu je ovde jako dobro. Zato smo odlučili da ostanemo na ovoj strani sveta - ispričala je.

@tomishamonae #grwm #livingabroad #california #serbia #mixedgirl #interracialcouple #international #belgrade #beograd #bosnia #fyp #explore #vlog #truestory #artist #reallife ♬ original sound - Tomisha

Jedina prepreka joj je jezik i posle svih godina, ali kaže da joj pomažu deca.

- Počela sam da pevam kada sam imala devet godina, a takmičila sam se i u "Američkom idolu". U početku sam pevala ljubavne pesme, a onda sam se povezala sa bogom i sada pevam neku drugu vrstu muzike - ispričala je ona u "Ami G" emisiji, a svoju muziku promoviše na svom "Jutjub" kanalu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolores je mama i preduzetnica: "Okrenite fokus na sebe i znajte da to nije sebično"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica