• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ćerka Anđeline Džoli "želi da se preseli kod Breda Pita": Čeka da napuni 18 godina, sledećeg meseca

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Dok je Pitova istorija fizičkog zlostavljanja Džoli počela mnogo pre porodičnog putovanja avionom iz Francuske u Los Anđeles u septembru 2016, ovaj let je bio prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje okrenuo i prema deci"

  • 0
Shiloh Jolie-Pitt , Anđelina Džoli Bred Pit Foto-kolaž: Tanjug/AP, Robert O'Neil/Splash, Maria Laura Antonelli/AGF / Shutterstock Editorial /Profimedia

Anđelina Džoli ima primarno starateljstvo nad decom koju deli sa Bredom Pitom, ali izgleda da bi njihov životni aranžman uskoro mogao da se promeni. Bivši par deli šestoro dece koja žive sa Anđelinom u Los Anđelesu nakon  burnog rastanka od Breda. Anđelina ima primarno fizičko starateljstvo nad decom, dok je Bred, tokom duge bitke za razvod, dobio pravo na posete.

I samo što je Bred nedavno uzvratio na tvrdnju svoje bivše žene da je pokušao da je ućutka sporazumom o tajnosti podataka, kako prenosi "Mirror", njihova ćerka Šajlo je počela da planira da se preseli kod oca u njegovu vilu u Los Felizu u Kaliforniji.

- Šajlo se nada da će se preseliti kod svog oca kada napuni 18 godina sledećeg meseca - objavljena je vest od neimenovanog izvora "The Sun-a", nakon što je Anđelina podnela novi sudski podnesak u kojem tvrdi da je njen bivši muž bio nasilan prema njoj i pre navodnog avionskog incidenta 2016. koji je doveo do razvoda.

Anđelina Džoli sa ćerkama Foto: Massimo Valicchia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao deo tekućeg pravnog spora para oko vlasništva nad njihovom vinarijom "Chateau Miraval", Anđelinin pravni tim je podneo novi zahtev za objavljivanje komunikacija za koje tvrde da će dokazati da joj Pit neće dozvoliti da mu proda svoj deo vinarije osim ako ne potpiše sporazum o tajnosti.

Sudski dokumenti tvrde da je Pit imao "istoriju fizičkog zlostavljanja Džolijeve".

"Dok je Pitova istorija fizičkog zlostavljanja Džoli počela mnogo pre porodičnog putovanja avionom iz Francuske u Los Anđeles u septembru 2016, ovaj let je bio prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje okrenuo i prema deci. Džoli je potom odmah otišla - navodi se u sudskim dokumentima, kako prenosi list. Bred Pit je ranije oštro negirao sve navode o zlostavljanju", navodi se u dokumentima.

U okviru najnovije tužbe, koja je podneta 4. aprila, pravni tim Anđeline Džoli zatražio je od Pita da objasni zašto je povukao njihov podrazumevani dogovor da on kupi njen udeo u vinariji. Njen advokat tvrdi da odgovor uključuje zapečaćene dokumente koje je Džoli podnela u sporu oko starateljstva bivšeg para.

"Kada je Džoli podnela dokaze u tužbi za starateljstvo, pazila je da ih podnese pod pečatom kako nijedan član javnosti ne bi mogao da ih vidi. Ali Džolijeva zapečaćena dokumentacija, koja je uključivala mejlove, sažetke očekivanja porodice, svedočenja i druge dokaze naveli su Pita da se plaši da bi ta informacija na kraju mogla da postane javna", tvrdi se u najnovijim sudskim dokumentima.

Zato je Pit, kako se navodi u novoj tužbi, navodno zahtevao da se Džoli "ugovorno obaveže na tu tišinu", potpisivanjem ugovora o tajnosti.

Bred Pit je na tužbu odgovorio žalbom, rekavši da je, kada su se njih dvoje razvodili, Anđelinin tim "predložio još širu klauzulu o međusobnom neomalovažavanju", u koje je "Mirror" imao uvid. Glumac je takođe tvrdio da su se on i njegova bivša žena složili sa će sporazum o tajnosti da "zaštiti reputaciju brenda" njihove vinarije.

Oskarovac  sada želi da sudija primora Anđelinu da joj preda prethodne ugovore koji su potpisali kako bi dokazali da on nije ni upola loš kao oni.

- Ovo je obrazac ponašanja - kad god postoji odluka koja ide protiv druge strane, oni dosledno biraju da uvode nebitne informacije kao odvraćanje pažnje. Bilo je dugo suđenje za pritvor koje je uključivalo čitavu istoriju njihove veze i sudija koji je saslušao sve dokaze mu je ipak dodelio 50/50 starateljstva - zaključio je za izvor blizak Pitu, govoreći o novoj tužbi Anđeline Džoli.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica