• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon što joj je sin preminuo, iskoristila je njegove ćelije da ponovo postane mama: "Devojčica je ista otac"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na društvenim mrežama je u čast devojčicinog prvog rođendana, ostavila srceparajuću poruku

  • 3
Ana Obregon Foto: Instagram/ana_obregon_oficial

Glumica Ana Obregon je prošle godine privukla svetsku pažnju, kada je postala majka u 68. godini života.

Ipak, cela priča oko njenog novog majčinstva od samog početka je veoma kontroverzna i oko nje se i dalje polemiše. Nedavno je objavila još jednu u nizu fotografijom sa ćerkicom koja ove godine napunila godinu dana.

Ana je u maju 2020. godine izgubila svog 27-godišnjeg sina Alesa Lekija, koji je izgubio bitku sa rakom. Kako je Ana navela, njegova poslednja i najveća želja bila je da postane otac i donese dete na svet. Ova mama je odlučila da sinu ispuni želju, te je odmrzla njegove polne ćelije i uz pomoć surogat majke, postala mama-baka devojčici po imenu Anita, piše "TheSun"

Kada je njen sin saznao da ima rak, zamrznuo je svoju spermu pre nego što je krenuo na hemoterapiju, u nadi da će jednog dana postati tata, a njegova majka sada održava njegov san.

Objavila je snimak i fotografije kako su ona i Anita obeležile prvi rođendan, a Ana ju je u opisu nazvala "kopijom tate".

- Mogu samo da vam zahvalim što ste ispunili moje srce svetlošću potopljenom u najdublju tamu i osakaćenom ogromnim bolom. Hvala ti na osmehu, brbljanju, puzanju i prvim koracima. Hvala što me gledaš sa istom ljubavlju kao što me je gledao tvoj tata... nikad me niko nije tako gledao.Ti si kopija svog oca, željena sa tog neba koji se graniči sa večnošću. Jednog dana ću ti reći kakav je bio tvoj tata: plemenit, velikodušan, hrabar, pun podrške, zabavan, pun ljubavi, sa ludom devojačkom nežnošću koja je izazvala ljubav u svima nama koji smo imali sreće da ga volimo. I ti ćeš biti ista, Anita. Moj mali anđele svetlosti, duvaćeš sveću večeras u snu sa svojim tatom dok te ja grlim, umirući od ljubavi - napisala je Ana u poruci detetu.

Ana nije isključila mogućnost da na svet donese još dece svog sina preko surogat majke, jer je bila njegova "želja" da ima petoro dece.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sara je samohrana majka bliznakinja sa Daunovim sindromom: Njena porodična priča raznežuje sva srca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Ns 1010

    15. april 2024. | 08:18

    Ja ovde ne vidim nista skandalozno. Nije ona rodila dete svom sinu. Ona je iskoristila materijal ostavljen u tui svrhu da preko surogat majke dobije unuce. Sta je tu cudno, ja je razumem.

    Podelite komentar

  • Cale

    16. april 2024. | 07:42

    A kad baka odapne uskoro kome ce ta mala jadna da pripadne?Ko ce brinuti o detetu🤔

    Podelite komentar