• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Proročica joj je dala adresu na kojoj će pronaći ćerku": Balerina otkriva kako ima 30 godina starijeg brata

Vreme čitanja: oko 2 min.

Priča koja je zaokupirala pažnju društvenih mreža

  • 0

Porodična priča profesionalne balerine i modela, Ališe Mej Holovej zaokupirala je pažnju miliona ljudi. Interesovanje o njenoj priči počelo je da raste kada je na društvenim mrežama postavila snimak sa bratom, koji je 30 godina stariji od nje. U prvi mah, mnogi su pretpostavili da joj je to otac, ali to ju je inspirisalo da svetu ispriča šta stoji iza svega.

- Svi me pitaju kako je toliko velika generacijska razlika između mog brata i mene, ali vrlo obimna priča se krije iza tog odgovora. Rešila sam da je sa vama podelim, pošto razumem zašto izgleda čudno kada kažem da mi je to brat, a ne tata.

Sve je počelo sa mojom mamom. Moja majka je rođena u Berlinu u Nemačkoj i sa 18 godina je zatrudnela i rodila prvog sina. Udala se za čoveka sa kojim je zatrudnela i u tom braku je dobila još dvoje dece. Oni su se vremenom razišli, a šest godina kasnije, upoznala je čoveka svojih snova - mog tatu, sa kojim je i dalje. Divim im se na više od 40 godina braka.

Oni su zajedno iz radoznalosti otišli kod proročice, koja im je rekla šta čekuje njihovu decu - najmlađi sin će imati problema sa finansijama, srednji sa zdravljem, a najstariji će biti uspešan biznismen. Tako je i bilo. Nakon što je zbog zdravstvenih problema preminuo njihov srednji sin, ponovo su otišli kod proročice. Moja tada 52-godišnja mama rekla je toj ženi kako ima želju za još  jednim detetom i da bi želela da usvoji ćerku. Proročica joj je na to dala papir sa adresom  i rekla: "Ovde ćeš pronaći ćerku" - govori Ališa.

@aliciamaeholloway The happiest man the world has ever seen🥹😍🥰 #bigbrother #bigbrotherlittlesister #brothersoftiktok #bestbrotherever #bestbrother #agegap #siblingagegap #siblingagegapcheck ♬ Little Life - Cordelia

Ono što je njenim "roditeljima" tada bilo čudno, jeste to što nije u pitanju sirotište ili centar za usvajanje, već ih je na adresi udaljenoj 40 minuta kolima čekala jedna sasvim obična zgrada. Međutim, kada su se popeli na određeni sprat, pozvonili na zapisani broj stana u određeno vreme, dočekala ih je nekakva grupa podrške. 

Seli su i pomno slušali priče ljudi koji su prisutni. U jednom trenutku, ruku je podigla jedna žena.

- Javila se i počela svoju ispovest. Italijanka je i sa suprugom odgaja troje dece. Oni su "bela porodica", ali je supruga prevarila sa crncem i sada ne želi tu bebu. U pitanju je bila devojčica, tačnije - ja.

Moji roditelji, tako ih zovem i zaista ih smatram pravim, samo su se pogledali i znali šta im je bilo za činiti. Tako su usvojili devojčicu, koja je rasla u njihovom naručju i naručju braće uz puno pažnje, ljubavi i smeha. Eto, sada znate zašto je moj brat sa snimka od mene stariji 30 godina - ispričala je Ališa.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sara je samohrana majka bliznakinja sa Daunovim sindromom: Njena porodična priča raznežuje sva srca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica