• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Luis puni 6: Ove godine se prekida tradicija obeležavanja rođendana, obe se tiču i same mame Kejt

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još uvek nema informacija kada će se princ Luis pojaviti u javnosti

  • 0
princ Lui, princ Luis, Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP Millie Pilkington (HONS)

Princ Luis, rođen kao Luis Artur Čarls, danas puni šest godina. Za mlađeg sina, a ujedno i najmlađe dete princa Vilijama i princeze Kejt, kažu da je pravi nestaško, a zašto i ne bi bio, iako je član "plave krvi".

Ove godine rođendan će biti u nešto drugačijem stilu i odudaraće od prethodnih godina.

Ono što ove godine izaziva veliku pažnju jeste da nema princeze Kejt da se oglasi i u ponoć iseče parče torte, kao što je to inače radila prethodnih godina kada je nekom njenom detetu rođendan.

- Volim da pravim tortu. Postala je tradicija da ostanem budna do ponoći u kuhinji, okružena mešavinom za torte i glazure jer obično napravim previše - rekla je Kejt gostujući u jednoj emisiji zajedno sa suprugom Vilijamom, prenosi "Instyle".

Druga stvar je, ono što poštovaoci kraljevske porodice obožavaju, je porodični portret u znak obeležavanja rođendana. Sama Kejt je pravila te fotke kao odraz njene ljubavi prema fotografiji, ali posle onih "ispada" u proteklom periodu sa njenim učenjem fotošopa, možda će doći do promena. Obožavaoci kraljevske porodice se nadaju da će u toku dana biti objavljenja neka fotografija.

Princ Luis je poslednji put viđen na Božić, kada se kraljevska porodica tradicionalno svečano pojavila na imanju u Sandringemu kako bi posetili crkvu. To je ujedno bilo i poslednje pojavljivanje i njegove majke Kejt kao i brata Džordža i sestre Šarlote.

On je četvrti u redu za tron, posle oca Vilijama, brata Džordža i sestre Šarlot. Kršten je od strane nadbiskupa Kenterberija u palati Sent Džejms.

Prinče, neka je srećan divan dan!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica