• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mama traži da dadilja plati 300 dolara nadoknade za hranjenje dece vegetarijanaca mesom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komentari su raznoliki

  • 0
bebisiterka dadilja Foto: Pexels/cottonbro studio

Nema ništa lepše nego kada pronađete bebisiterku koja je sposobno, vole je deca i ona njih, a i vama je draga. Tad ste spokojni da su deca u pravim rukama. Ipak, ne bude uvek tako.

Jedna priča od pre nekoliko godina i dalje je aktuelna i prenosi se kao primer kako može nastati ozbiljan nesporazum.

Naime, dadilja je odbila da plati mami "novac za emocionalnu bol" nakon što je nahranila decu pilećim mesom - tvrdeći da joj nikada nije rečeno da su vegetarijanci.

Ova 19-godišnjakinja je rekla da je čuvala decu dve godine i da ju je nedavno nova porodica zamolila da brine o njihovom devetogodišnjem dečaku i sedmogodišnjoj devojčici. Ona kaže da su se deca ponašala savršeno, pa, kada su zatražili piletinu za večeru, odlučila je da nagradi njihovo dobro ponašanje.

Ali i deca i njihovi roditelji nisu spomenuli da su vegetarijanci, što je dovelo do žestoke svađe kada se mama vratila i zatekla svoju decu kako jedu piletinu.

- Mama je došla rano kući i videla svoju decu kako jedu pileće odreske. Bukvalno im je iščupala komade iz ruku i počela da vrišti da sam užasna što dozvoljavam njenoj deci da jedu mrtve leševe i viče na njenu decu da jedu meso - kaže dadilja i dodaje:

- Izbacila me je a da mi nije platila, a kasnije mi je rekla da joj moram platiti 300 dolara za svako dete za emocionalnu bol koju sam im nanela, a ako ne platim, ona će me odvesti na sud. Odbila sam da platim i rekla joj da je trebalo da mi kaže da je vegetarijanka i da bih se postarala da u potpunosti poštujem njen izbor porodične ishrane, a pošto mi nije rekla, da nije moja greška. Rekla mi je da ne mogu samo pretpostaviti da svi jedu meso.

Dadilja je izjavila da se ne plaši da bude izvedena na sud jer su joj i tata i brat advokati, ali je otišla na "Reddit" da zatraži savet kako da se izbori sa situacijom. Drugi ne samo da su rekli da je bila u pravu što je odbila da plati mami, već bi trebalo da traži novac koji joj duguje za čuvanje dece.

„Njena je bila odgovornost da vam kaže da su njena deca vegetarijanci. Još uvek vam duguje novac za čuvanje dece. Bio bih spreman da se kladim da je već izvela ovaj štos da bi se izvukla iz plaćanja i možda pokušala da dobije nešto dodatnog novca Čudno mi je što nijedno dete nije pominjalo da nije jelo meso", kaže jedan od komentara, prenosi "Mirror.co.uk".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ivana Ramović, mama blizanaca sa poremećajem iz spektra autizma

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica