• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mama priznala da ćerki (2) nikad nije oprala kosu: Osudili je na mrežama, a onda su počeli da traže savete

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njena objava je izazvala burne reakcije

  • 0

Svaki roditelj, a najviše mama koja uglavnom najviše i provodi vremena sa svojom decom, ima neke svoje metode vaspitavanja. Neko se prikloni jednom, neko drugom stilu i načinu, a jedna mama je na društvenim mrežama podelila zaista neverovatnu informaciju.

Izvesna Ećika je izazvala kontroverzu snimkom koji je podelila na "TikTok" nalogu objašnjavajući da svojoj ćerki koja ima dve godine, nikad nije prala kosu šamponom! Umesto toga, kaže samo je kvasila vodom bez ikakvih dodataka.

Ona je i snimila kosu svoje ćerke napisavši upravo to: da joj nikad nije prala kosu. Mama devojčice je otkrila da ponekad koristi arganovo ulje za kosu kako bi je osvežila, ali ništa više od toga, piše "The Sun".

- Neka vaše dete uživa u dugoj raskošnoj kosi bez zapetljanosti i čvorova - napisala je mama napominjući da devojčici kosa nikad nije bila masna.

@itsechika My tips! ❤ 1. Wash/rinse only with water 2. Use argan oil occasionally 3. Use a hair mask once a week/every 2 week Let your toddler enjoy long luscious hair without knots ❤ PS. IT NEVER GETS GREASY! #hairtips #longhair #fyp #toddlersoftiktok ♬ Isn't She Lovely - UNDRESSD & Ellie May

A onda su počeli da se ređaju komentari jer je njen post dramatično podelio mišljenje na pomenutoj društvenoj mreži.

"To je odvratno", "To je jako čudno jer voda ne može da spere bakterije, a za šta mislite da je napravljen šampon?", "Iskreno, kosa devojčice izgleda masno", "Prestao sam da koristim šampon mojoj ćerki i počela je kosa mnogo brže da joj raste", "Ja mom sinu od četiri godine perem kosu šamponom jednom mesečno","Kosa moje devojčice se umrsi posle trenja od spavanja, kako da joj pomognem, a da ne koristi preparate? ... samo su neki od komentara.

Šta vi mislite o ovome? Da li biste prestali da perete kosu svom detetu?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovaj bebac fura najbolju frizuru u gradu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica