• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona odgaja petoro dece i završila je sa „krivicom mame“: „Nisam mitsko stvorenje bez osećanja i bez ambicija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima plan da postane majka "sa punim radnim vremenom"

  • 0
Stacey Solomon,  Joe Swash Foto: Can Nguyen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stejsi Solomon je mama Zakarija (16), Lejtona, (12), Reksa (šest), Rouz (četiri) i jednogodišnje Bel, a takođe je i maćeha 16-godišnjeg Harij, sina njenog supruga Džoa Svaša. Kaže da je završila sa „krivicom mame“.

Nekadašnja zvezda britanskog tok-šoua "Loose Women" ima ambicije da postane majka "sa punim radnim vremenom2, koja ostaje kod kuće, i veruje da bi mame trebalo da budu ponosne na to što žele da budu roditelji.

- Ako si ti mama koja voli da bude na poslu, a ja sam mama koja voli, oh, voli da se igra kod kuće. Obe smo dobre mame - kaže ona i dodaje da ne razume zašto bi jedna bila bolji roditelj od drugog.

Stejsi ima petogodišnji plan da se povuče sa posla i fokusira se na svoju porodicu, ali ćaskajući sa Kerolajn Hajrons u podkastu "Glad We Had This Chat", kaže da može i da se i predomisli, ali da to ništa ne menja.

- U kojoj god fazi života da sam, sada bih mogla biti ova mama. Ali za dve godine, ako, recimo, odlučim da ostanem kod kuće i nikada više ne radim, možda bih želela da se vratim na posao. Da li me to čini lošom majkom? Ne, ne, čini me čovekom, moja deca mogu da vide da sam još uvek ljudsko biće. Ne samo mama - rekla je i dodala:

- Nisam mitsko stvorenje bez osećanja i bez ambicija, piše "Mirror.co.uk".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jovanka je već 11 godina vulkanizerka: “Ruke se operu, obraz nikad”

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica