• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Zašto video bebe koja odgovara na tetkino pitanje ima 60 miliona pregleda? Sada je ambasadorka luks hotela

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

A kada je konačno stigla u odmaralište, beba je bila dočekana kao kraljica, sa tijarom, haljinicom, raskošnom sobom i omiljenom hranom. Celo osoblje se svečano obuklo da dočeka gošću zbog koje se o ovom hotelu sada zna širom sveta

  • 0

"Four Seasons Orlando baby" koja je postala viralna na "TikToku" uživa u odmoru iz snova!

Video na kojem se vidi kako je jednogodišnju Kejt Vajz usnimila njena tetka Stefani O'Brajan i time bebi donela planetarnu slavu prikazuje jednu neočekivanu situaciju, koju je rekreiralo hiljade ljudi na internetu.

- Ko želi da ide u "Four Seasons Orlando" hotel? - pitala je tetka stariju devojčicu i bebu Kejt koju je u naručju držao otac.

Mala Kejt je tada podigla ruku i uzviknula "Ja!", iako dotad nije govorila, niti su tetka i otac bili svesni da je  jednogodišnje dete uopšte u stanju da razume pitanje i da odgovor, a kamoli da zna i kojom gestikulacijom da reaguje.

@sobrizzle If the @Four Seasons Hotels ♬ original sound - Stefanie O’Brien

Od objavljivanja, video je sakupio preko 60,2 miliona pregleda, a Kejt je postala poznata kao "Four Seasons Orlando baby".

Beba je sada ambasadorka luksuznog hotela 

Sada, hotelski kompleks "Four Seasons" je objavio svoj odgovor tako što je u subotu, 25. maja, podelio video-snimak na "TikToku", koji prikazuje bebu Kejt koja je dočekana sa stilom u tom hotelu, zajedno sa porodicom.

Pre toga, beba je i gostovala u jutarnjem programu, a voditeljka je razgovarala sa njenom mamom putem video-poziva. Želeći da finišira intervju, voditeljka je bebi postavila pitanje zbog kojeg se proslavila, a mala Kejt je ponovo uradila isto što i na snimku koji je obišao planetu, što je voditeljku oduševilo.

A kada je konačno stigla u odmaralište, beba je bila dočekana kao kraljica, sa tijarom, haljinicom, raskošnom sobom i omiljenom hranom. Celo osoblje se svečano obuklo da dočeka gošću zbog koje se o ovom hotelu sada zna širom sveta.

@fourseasons Fully conscious and utterly fabulous at Four Seasons Orlando. 👑 #LoveFourSeasons #LuxuryTravel #FamilyTravel #FourSeasonsOrlando #FullyConsciousBaby ♬ MILLION DOLLAR BABY (VHS) - Tommy Richman

Tokom celog videa, Kejt i njena starija sestra su prikazane kako uživaju u pogodnostima hotela sa 5 zvezdica.

Od nedelje, 26. maja, Kejtina avantura je najgledaniji video na "TikTok" nalogu "Four Seasons Hotels" sa više od 4,5 miliona pregleda.

Kejtina tetka, O'Brajen, takođe je podelila pogled iza kulisa njihovog putovanja. Ona je objavila duži snimak Kejt kako jede otmeno jelo sa testeninom sa natpisom: "Mislim da je to "da" za testeninu sa zlatnim tartufima".

"Four Seasons Resort Orlando" se nalazi u Lake Buena Vista na Floridi. Među brojnim sadržajima su vodeni park, bazen samo za odrasle, besplatan dečji kamp, spa centar i biftek na krovu sa Michelin zvezdicama.

U ekskluzivnom intervjuu za "People" 23. maja, Kejtini roditelji Bejli i Vilijam su rekli da će Kejt govoriti o njenoj slavi kada bude starija.

- Svakako smo pokušavali da sačuvamo stvari, sačuvamo neke od članaka, neke od smešnih mimova ili tvitova ili bilo šta od stvari koje možemo da shvati da ovo nije nešto što je tek tako postalo viralno - rekla je mama Bejli za "People".

Takođe, bebu Kejt zovu potpuno svesnom bebom. 

Video ne samo da odjekuje zbog toga koliko je preslatka Kejt u svojoj maloj peleni koja podiže prst odmah kao odgovor na pitanje, već i koliko se čini da može da shvati i da precizan odgovor na tako zrelo pitanje.

Ivan Pavković, pedijatar neurolog u "Cohen Children's Medical Center", takođe ističe: "Veoma je malo verovatno da je beba na snimku u potpunosti razumela sadržaj govora roditelja, ali je verovatno reagovala na ton govora, glas i možda neverbalnih znakova", kako prenosi "Parents".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Video koji popravlja raspoloženje: Beba i pas osvajaju na prvi pogled

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica