• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton i dalje brine o svom radu dok se leči kod kuće: "Rano detinjstvo je veliki prioritet za princezu"

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uprkos pauzi od javnih dužnosti, čini se da je princeza Kejt pratila svoj dobrotvorni rad dok se oporavljala kod kuće

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Princeza od Velsa "mnogo bolje podnosi lek", koji dobija tokom procedure preventivne hemioterapije, kako su izvestili mediji, ali još uvek nema nikakvih vesti o tome kada će se pojaviti u javnosti ili kada će se vratiti svojim dužnostima kao viši član kraljevske porodice.

Otkako je u martu potvrdila dijagnozu raka, princeza Kejt je napravila korak unazad od kraljevskih dužnosti i oporavlja se daleko od očiju javnosti.

Ipak, prema novim informacijama iz Kensingonske palate, princeza od Velsa je izrazila svoje uzbuđenje zbog novog izveštaja o stvari koja joj je bliska.

Uprkos pauzi od javnih dužnosti, čini se da je princeza Kejt pratila svoj dobrotvorni rad dok se oporavljala kod kuće.

Portparol Kensingtonske palate je rekao: "Rano detinjstvo je veliki prioritet za princezu od Velsa i ona je bila u potpunosti ažurirana tokom procesa i razvoja rada radne grupe, i videla je izveštaj".

Međutim, kraljevski izvori su rekli "HELLO!" da ovo ipak ne znači povratak kraljevskim dužnostima za Kejt, kojoj su "potrebni prostor i privatnost da se oporavi" i neće se vratiti na posao dok joj njen medicinski tim ne da zeleno svetlo.

Kristijan Gaj, izvršni direktor Centra za rano detinjstvo Kraljevske fondacije, rekao je: "Znam, pošto je princeza obaveštena o ovome, da je ona neizmerno zahvalna članovima Radne grupe koji su napravili tako fantastičan napredak u ovom poslu. Ona strastveno oseća transformacioni uticaj, kako za sadašnju generaciju, tako i za mnoge buduće. Znam da želi da podstakne sva preduzeća, bez obzira na njihovu veličinu ili svrhu, da nam se pridruže u ovome i raduje se što će zamah rasti u narednim mesecima".

Dodao je: "Uzbuđena je zbog toga... Za nju je to uzbudljivo i prioritet je za dalje rad našeg Centra".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica