• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Znakovi da vas svekrva baš i ne simpatiše: Jasni znaci koji govore da je odnos i više nego zategnut

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Obratite pažnju o tome kako se ona postavlja prema vama

  • 0
Svekrva snaja snajka svađa, rasprava mother in law daughter disagreement Foto: Shutterstock

Oduvek su bili zanimljivi odnosi između svekra i svekrve sa snajom, kao i sa tasta i tašte sa zetom. Međutim, kada se primeti da postoji netrpeljivost u ovim odnosima, posebno između svekrve i snaje, to onda može celu situaciju da oteža bukvalno svima.

Ovo su samo neki od znakova koji pokazuju da vas svekrva baš i ne voli.

1. Svekrva je uvek u pravu

Ako vas ona baš i ne voli, videćete po tome kako se ponaša na neke vaše rečenice ali i poteze. Sve će navoditi da niste u pravu, da grešite ali se neće usuditi da kaže. To ćete prosto videti po njenom ponašanju, piše "Bonobology".

2. Potpuno vas ignorišu

Ovo se odnosi na oboje, i na svekra i na svekrvu. Niste vredni njene pažnje, beznačajni ste i gotovo nikad vas neće biti za savet, a kada vi nešto pričate onda će se praviti da vas ne sluša.

3. Uvek ona ističe mane

Bilo da se radi o nekoj beznačajnoj stvari ili nečemu ozbiljnom, ona će naći priliku da to prokomentariše. Možda će vam nešto i kupiti baš da bi time istakla vaše mane.

4. Napada kada ste same

Kada nikoga nema u prostoriji sa vama, ona će onako "na finjaka" da vam pokaže ko je glavni i da vas podbode nekim negativnim komentarom. Biće kritična u svemu što radite.

5. Neće imati granicu

Pronaći će ona neki svoj način da skrene pažnju na sebe kako najbolje zna šta je dobro za njenog sina, ali i da njemu da do znanja da mu ona želi najbolje. To je sve zbog toga što vama ne veruje.

6. Gura se u vaš život

Ići će toliko daleko u ispitivanju vašeg privatnog života da neće prezati ni od čega. Zanimaće je i porodično stablo, toliko da će biti nekulturna o nekim možda i privatnim stvarima. Želeće da zna sve pojedinosti, a posebno tamo gde ste "najtanji".

7. Omaložava vaša dostignuća

Neće mariti ni za šta što postignete u životu. Ispred svega će staviti dostignuća svog sina koji je najbolji i najuspešniji, a ostali su potpuno nebitni, pa čak i vi, koja će koračati kroz život zajedno sa njenim sinom.

Da li se prepoznajete u ovome?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Konferencija "Kragujevac- Grad po meri svake porodice": Važnost roditeljstva kao stuba celog društva

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica