• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo ona daje snagu Brusu Vilisu kada bolest uzima i tračak njegove živahne ličnosti: Uvek će biti brižan deka

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove radosne informacije u javnost je iznela Brusova najstarija ćerka Rumer

  • 0

Lueta, ćerka Rumer Vilis, a unuka Brusa Vilisa jedina je koja i u najgorim danima slavnog glumca može da mu povrati snagu, izmami osmeh i učini da bar na tren svi zaborave kako zapravo izgleda svakodnevica.

Ove radosne informacije u javnost je iznela Brusova najstarija ćerka Rumer (35), kada je upitana za novosti o zdravstvenom stanju svog oca. Govorila je o njegovoj dijagnozi frontotemporalne demencije (FTD), ali i o Vilisovoj najnovijoj ulozi - ulozi dede njenoj jednogodišnjoj ćerki Lueti.

Rumer je rekla da je Brus "veoma dobro" u intervjuu za "Today". Rekla je da ga je videla neposredno pre nego što je krenula u Njujork.

Rumer je napomenula da je Brus veoma nežan prema njenoj ćerki, zbog čega veruje da je on iskonski "roditelj devojčica". Kao da se, dok se sa njom igra, ponovo pojavljuje njegova očinska strana, ona kakvu imaju samo tate devojčica.

U aprilu je Rumer proslavila prvi rođendan svoje ćerke na društvenim mrežama i ispričala svojim fanovima o svojoj povezanosti sa ocem. Postavila je slike male Luete sa ostalim članovima porodice i jednu na kojoj je drži njen nasmejani deka Brus.

Neke od Brusovih i njenih omiljenih stvari zapravo su inspirisale ime Lueta.

Ime Lueta odaje počast pevačima koje ona i njen otac vole da slušaju: Lu za Luisa Armstronga, Eta za Etu Džejms i Ajli za braću Ajli.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ćerka na Brusov rođendan podelila dirljiv snimak dok je još bio dobro

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica