• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Donald Tramp kakvog nikada nismo videli: Ovaj snimak sa unucima, koji je objavila snaja, pokazuje ga drugačije

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši predsednik Tramp trenutno ima desetoro unučadi

  • 0
Donald Tramp, suđenje zbog podmićivanja Stormi Danijels Foto: Tanjug/AP

Nakon konferencije za štampu svog tasta u Tramp kuli u petak, snaja Lara Tramp je objavila snimak bivšeg predsednika Donalda Trampa kako grli svoje unuke, a njenu decu, Erika Luka Trampa i Karolinu Doroti Tramp.

Snimak, postavljen uz pesmu "Days Like This", prikazuje 45. predsednika Sjedinjenih Država kako grli Luka, a prima crtež i zagrljaj od Karoline, koja je pred kraj slatko naslonila glavu na svog dedu.

Bivši predsednik Tramp trenutno ima desetoro unučadi. Pored Erikovog i Larinog sina i ćerke, on je takođe deda petoro dece sina Donalda Trampa mlađeg - Kaija, Donalda III, Tristana, Spensera i Kloi, kao i troje dece ćerke Ivanke Tramp: Arabele, Džozefa i Teodora.

Još pre nekoliko godina Donald Mlađi je govorio o svom tati i o tome kako se snašao u ulozi dede.

- Gledajući ga kako igra sa njima, zaista vidite drugu stranu Donalda Trampa. Postoji slika poslovnog momka, ali kada ga vidite za porodičnim stolom... Mislim, smisao za humor, ljubav, znaš, igranje golfa sa mojom 20-mesečnom decom, kako je uči da zamahne palicom za golf, to su posebni trenuci. Zaista je neverovatno gledati i to je potpuno druga strana koju niko zaista ne može da vidi - rekao je Trampov sin za "Today" 2016.

Larin najnoviji video-snimak njenog svekra sa njeno dvoje dece objavljen je dan nakon što je bivši predsednik proglašen krivim na suđenju. Nekoliko sati nakon objavljivanja presude, Ivanka je podelila fotografiju sebe i oca, napisavši: "Volim te tata".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: A znate li vi: Pitali smo građane da li znaju imena svojih pradeda i čukundeda

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica