• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj video otkrivanja pola ima 2 miliona lajkova: Kada ga budete pogledali, shvatićete i zašto

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je drugačija vrsta videa "otkrivanja pola"

  • 0
otkrivanje pola Foto: Shutterstock

Videi otkrivanja pola uglavnom počinju istom šemom - budući mama i tata poziraju ispred torte, kutije sa balonima ili u ruci drže vatromet čija će boja otkriti da li čekaju dečaka ili devojčicu. Tu su i oni videi u kojima na samom početku svi članovi porodice i familije nagađaju kog će pola biti prinova, a onda se, na opšte oduševljenje svih prisutnih otkrije pol nove bebe u porodici.

Ovaj video, koji je viralan na "Instagramu" je posve drugačiji. Isprva će vas zbuniti i to iz jednog razloga - mama i tata već imaju dete i to odraslu osobu, koja izlazi iz kutije, ali ako ste videli detalj kojim je kutija prekrivena, odmah će vam sve biti jasnije.

U pitanju je roze-belo-plava zastava, koja je ustvari obeležje transrodnih ljudi.

Dakle, radi se o "coming out" žurki, priređenoj u čast promene pola odrasle osobe, obučene u haljinu, koja prilazi svojoj majci. Ostatak video beleži očevu reakciju, koju su mnogi u komentarima okarakterisali kao negativnu, odnosno da otac ne pokazuje baš veliko oduševljenje povodom onoga što se dešava.

Doduše, bilo je tu i dosta komentara podrške, pogotovu od ljudi koji su prošli kroz isto, a koji nisu imali ovako lepo iskustvo kada su svoju odluku o promeni pola saopštili svojoj porodici.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Budući tata na otkrivanju pola bebe zaboravio da ima ženu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica