• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofija Vergara sa sinom osnovala kulinarski brend: Ko bi rekao da ona ima 32-godišnje dete, a ovako izgleda

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao gurman, Manolo se ne plaši eksperimentisanja u kuhinji. Na svom "Instagram" nalogu je postavlja dosta video snimaka na kojima kuva, pa ovaj novi biznis uopšte ne čudi

  • 0
Sofija Vergara i sin Foto: CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sofija Vergara zvanično posluje sa svojim sinom Manolom Gonzalesom Vergarom!

Majka i sin su proslavili lansiranje svog novog kulinarskog brenda, "Toma", na zabavi u Los Anđelesu.

Kolumbijska glumica (51) nosila je crnu poluprozirnu haljinu sa čipkom na događaju, dok je pozirala pored svog sina, koji je izgledao elegantno u tamnoplavom odelu. Na jednoj od fotografija držala je jedan od proizvoda brenda.

"Tomu" su pokrenuli Sofija i Manolo (32), zajedno sa izvršnim direktorom ugostiteljstva Semom Nazarijanom, kako bi mogli da "dele najbolje od latinske kuhinje sa svetom", prema veb-stranici brenda.

- Ovo je naše ljubavno pismo latinoameričkoj hrani - rekla je glumica.

Ranije su Sofija i njen sin objavili zajednički video na "Instagramu", u kojem su otkrili prvih nekoliko proizvoda brenda, uključujući empanadu, salsu i pandebono.

U maju je zvezda serije "Griselda" rekla za "People" da jedva čeka da joj njeno jedino dete da novu titulu, "abuela" (što na španskom znači baka).

- Mislim da ću biti zabavna baka - primetila je Sofija.

Ko je sin Sofije Vergare?

Sofija Vergara je sina Manola dobila sa bivšim suprugom Džoom Gonzalesom. Glumičin prvi brak trajao je kratko, od 1991. do 1993. godine.

Manolo ima jako aktivan društveni život i prisutan je na društvenim mrežama. On je ljubitelj životinja koji voli da kuva i putuje - i ima blizak odnos sa svojom mamom.

Manolo je studirao filmsku produkciju na Emerson koledžu u Bostonu. Diplomirao je 2015. godine, a njegova mama je bila na proslavi.

Kao gurman, Manolo se ne plaši eksperimentisanja u kuhinji. Na svom "Instagram" nalogu je postavlja dosta video snimaka na kojima kuva, pa ovaj novi biznis uopšte ne čudi.

Prateći stope svoje majke, Manolo je glumio i u nekoliko filmova, 2015. pojavio se u "Hot Pursuit", filmu u kojem su glumile Vergara i Riz Viterspun.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Evo kako Sofija Vergara slavi razvod, kadrovi su čista provokacija

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica