• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sestra ju je pozvala, a potom i povukla poziv na venčanje i to iz nepoznatog razloga: "Ovo je ponižavajuće..."

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Žena je podelila priču kako joj je porodica slomila srce nakon što je setra opozvala pozivnicu na venčanje, na nagovor njihove zajedničke majke

  • 0
Venčanje, svađa Foto: Shutterstock

Biti opozvan sa venčanja nekog koga smatrate najbližim na svetu, kao što su brat ili sestra je, najblaže rečeno - srceparajuće.

Odluka ko će biti pozvan na venčanje je potpuno izbor na mladencima i niko ne mora da bude na toj listi koliko god da je blizak član porodice. Ali, pozvati nekoga, a potom mu uskratiti dolazak je u krajnjem slučaju ružno i može prilično da ošteti odnose u porodici.

Upravo u takvoj situaciji našla se jedna žena nakon što ju je sestra zamolila da ne samo prisustvuje njenom predstojećem venčanju, već da ga i održi. Međutim, samo nekoliko meseci kasnije, ona je potpuno izbačena sa ceremonije - sve zbog drame koju je imala, ne sa sestrom, već sa mamom.

U objavi na "Netmums", kako prenosi "Mirror", žena je objasnila da nije bila u kontaktu sa svojim roditeljima poslednjih 14 godina jer su je odbacili i nisu joj dali razlog zašto. Takođe su "odbili i bilo kakav kontakt" sa njenim sinom, koji je tada imao 10 godina, pa iako je insistirala na objašnjenu, kaže da nikada nije dobila odgovor zašto.

Venčanje, svađa Foto: Shutterstock

Ipak, ostala je u kontaktu sa svojom braćom i sestrama i zamoljena je da vodi predstojeće venčanje svoje sestre. Nije bilo nikakvih problema u vezi sa njenim prisustvom i problemom sa roditeljima jer oni svakako nisu planirali da prisustvuju venčanju ćerke, jer tata navodno ima slabo zdravlje, a majka socijalnu anksioznost.

Međutim, oni su se predomislili i najavili da će doći na venčanje ali pod uslovom da njihova odbačena ćerka bude isključena sa ceremonije.

- Moji roditelji su se predomislila, a to je značilo da sam ja odbačena, što smatram okrutnim i duboko uznemirujućim. Ne samo da sam izbačena sa ceremonije, već je moja majka zahtevala da nam se putevi nikako ne ukrste. To je značilo da moj sin, muž i ja nismo više pozvani na venčanje - napisala je uznemirena žena.

Oni su međutim ipak bili pozvani na prijem nakon ceremonije, ali se ona osećala toliko "poniženom" da je odbila ponudu i uopšte ne želi nigda da ide tog dana.

- Ne razumem zašto ne možemo jednostavno da budemo uljudni jedni prema drugima. Ne moramo da razgovaramo, mi smo tu da proslavimo njeno venčanje - dodala je ona: - A sada sam pozvana i na njenu devojčako veče i opet mi je neprijatno, jer zašto bih išla na to kada nisam pozvan na venčanje? Obe moje sestre ne razumeju moj odgovor i pošteno je reći da su i one ljute, a jedina su mi porodica koja mi je ostala.

Ljudi koji su dali svoje komentare na ovaj post podsetili su ovu ženu da se drži svojih vrednosti i da ne popusti pred ovakvim tretmanom.

- Jednostavno ne bih otišla. Tvoja sestra je odlučila šta želi i ja bih to prihvatila kao tako. Teško je, znam, ali znam i koliko vrediš - napisala je jedna osoba a druga se nadovezala: - Razumem vašu frustraciju i povređenost. Porodice mogu da budu veoma izazovne i ako nikada niste iskusili nešto slično, ljudima je teško da shvate. Lično ne bih otiša na tu devojačku zabavu ni venčanje, da se osećam loše sve vreme i da drugi ne priznaju i moja osećanja. To je zaista štetno i neprihvatljivo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovo su najsmešniji nadimci u Srbiji: Od Krntije i Mutoja do Leba i Pavlake

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica