• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok je ceo sve gledao u Kejt Midlton, Megan Markl kuvala džem: Šta je novo kod vojvotkinje od Saseksa?

J. V.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vojvotkinja od Saseksa za vikend lansirala svoj lajfstajl brend

  • 0
Kejt, Megan kolaž Foto-kolaž: Profimedia/MEGA/The Mega Agency/Kurt Arrigo/ James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia/ PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Megan Markl se baš ovog vikenda vratila na "Instagram"! Ali ne onako kako vi mislite.

Vojvotkinja od Saseksa je 15. juna u tišini pokrenula "Instagram" nalog za svoj novi lajfstajl brend, "American Riviera Orchard". Čak je podelila i zagonetni video na storiju. Na snimku, Megan je prikazana kako aranžira buket belih ruža i kuva u prostoru koji izgleda kao njena kuhinja u kući u Montesitou, obučena u opuštenu belu majicu na bretele.

Zašto je datum bitan u celoj priči?

Zato što je tog dana ceo svet čekao na povratak u javnost Kejt Midlton, princeze od Velsa, iako je proslava bila posvećena kralju Čarlsu III. Sve oči su bile uprte u princezu Ketrin i ona je bila glavna tema vikenda, što se prenelo i na ovu nedelju.

Za to vreme Megan je doslovno kuvala nešto novo.

Vojvotkinja od Saseksa pokreće brend, a njen blog je bio izvorna inspiracija, na njemu je pisala o načinu života, hrani i modi, a koji je ugasila nakon što se verila za princa Harija. "American Riviera Orchard" će se fokusirati na dom, baštu, hranu i opšti način života.

Dok se prošle godine šaputalo da će Megan ići stopama Gvinet Paltrou sa luksuznom velnes platformom, prijatelj vojvotkinje rekao je za "Harper's Bazaar" kraljevskom glavnom uredniku Omidu Skobieju (uoči objavljivanja njegove knjige "Endgame") da bi Meganin novi poduhvat bio "nešto pristupačnije , nešto ukorenjeno u njenoj ljubavi prema detaljima, gostoprimstvu, jednostavnim životnim zadovoljstvima i porodici".

Prijatelj je dodao: "Megan je zauzeta radom na stvaranju nečeg bezbednog i bezvremenskog".

Brend "American Riviera Orchard" će prodavati kućne i kuhinjske predmete, uključujući dekantere, prstenove za salvete, pribor za jelo, stolno rublje, podmetače i salvete, pa čak i kuvarske knjige.

Sajt će takođe ponuditi kupovinu obilja zdravih jestivih opcija: želea, džemova, marmelada, voćnih konzervi, jestivih ulja i masti, namaza na bazi povrća, namaza na bazi mahunarki, namaza na bazi orašastih plodova...

Takođe će prodavati kozmetičke proizvode, mirise, kancelarijski materijal, tapete, opremu za jogu i baštensku opremu. Na listi se nalaze i nemedicinski preparati za negu kože, gelovi i soli za kupanje i tuširanje koji nisu za medicinske svrhe, nemedicinski preparati za kosu, sapun za kupanje i losioni za telo, kozmetika, ulja za telo, mirisna ulja, mirisi za sobe, tamjan, pa čak i nakit, između mnogih drugih stvari.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put zajedno u javnosti od raskola: Sa suprugama odali poštu kraljici

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica