• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak plesom u bolnici proslavio izlečenje od opake bolesti: "Moj ratniče, rak je izabrao pogrešno dete"

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečakov video je objavljen tek pre nekoliko dana, a već je preplavio internet

  • 0
dečak, bolnica, Foto: Shutterstock

U najlepšem video-snimku koji se u skorije pojavio na internetu, jedan dečak je proslavio to što se izlečio od raka uz poseban ples posvećen pobedi.

Njegova sreća koju je ovekovečio ovaj snimak podseća nas da slavimo život. Dečak Niko je konačno dobio dobru vest da je njegova akutna limfoblastna leukemija posle dve godine ušla u remisiju i da je vreme da se pridruži porodici i prijateljima u slavlju.

Na snimku se vidi kako Niko trči iz svoje bolničke sobe i ulazi u salu koja je bila ispunjena najbližima. Svi mašu pom pomovima i navijaju dok Niko i njegov mlađi brat priređuju prisutnima slavljeničku igru. Zatim Niko trči kroz "kišu" konfeta da bi zazvonio na posebno zvono koje označava kraj njegovog lečenja.

@littlewishesorg Congrats Nico! We are so proud of you! #littlewishes #childhoodcancer #hope #hospital #medicalteam #endoftrearment #wish #joy ♬ Walking On Sunshine (25th Anniversary) (2010 Remaster) - Katrina and the Waves

Nakon što je proslavio njegov poseban trenutak, Nika je porodica iznenadila njegovim prvim biciklom. Dečak ga je isprobao i pre nego što je napustio bolnicu.

Dečakov video je objavljen tek pre nekoliko dana, a već je preplavio internet jer gledaoci mogu da osete radost koja zrači od Nika i svih koji slave njegovo zdravlje.

- Moj slatki dečače! Moj ratniče! Mama je tako ponosna na tebe, Niko. Rak je izabrao pogrešno dete - prokomentarisala je njegova mama ispod videa.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Darko je sa 9 godina prošao ono što nijedno dete ne bi trebalo: Tada se završilo njegovo detinjstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica