• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste znali da je supruga Nenada Jezdića rođena sestra našeg poznatog sportiste?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako su se venčali pre skoro tri deceije, javnost praktično i dalje ne zna mnogo o supruzi poznatog srpskog glumca, a još manje da joj je brat čuveni sportista

  • 1
Pres konferencija filma Poslednji strelac Foto: Marko Jovanović

Srpski glumac Nenad Jezdić veoma ceni svoj privatan život i ne dozvoljava da se njegova karijera i interesovanje javnosti meša i interesuje za njegov brak.

Iako je sa suprugom Sarom stao na ludi kamen još davne 1996. godine u manastiru Visoki Dečani na Kosovu, gotovo da je idalje praktično nepoznato ko je žena Nenada Jezdića.

Zna se da su na ovoj ceremoniji prisustvovale samo njihove porodice i najuži krug prijatelja, a Nenad i Sara od tada važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. U braku su stekli četvoro dece, tri kćerke i sina.

Međutim, Sara uspešno eskivira fotoreportere i žižu javnosti sve ove godine, a Jezdović je u par navrata za beogradske medije objasnio da ona ni po koju cenu ne želi da se eksponira, zbog čega izbegava i da se pojavljuje sa njim na događajima u prestonici.

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - objasnio je glumac jednom prilikom.

Ipak, ponešto malo o njoj i procuri u javnost pa se tako pojavila vest da je Sarin rođeni brat proslavljeni rukometaš Aleksandar Saša Blagojević, koji je nakon što mu se završila igračka karijera postao predsednik RK „Partizan“. Pored toga, kako prenosi Puls Onlajn, poznatog sportistu prati i glas da govori čak pet jezika: engleski, nemački, španski, portugalski i grčki.

Sa druge strane o poznatom glumcu se zna dosta, a jedna od zanimljivosti poreklo njegovog prezimena:

- Jezdići su bili Miletići. Moj čukundeda stigao je na konju u valjevsku čaršiju odnekud iz Hercegovine. Jezdio je na konju pa su ga tako prozvali a neko je od njegovih potomaka posle uzeo to za prezime.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jezdić: Glumac u ovakvim situacijama mora da brani sebe od sebe

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Dabarlicki

    9. jul 2024. | 13:09

    Ako su postali Jezdici od Miletica,vi ga sad prekrstite u Jezdovice😊Pozdrav

    Podelite komentar