• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komšija je trovao Samiru i njenu porodicu: Kada se bebino stanje pogoršalo, otkrili su šokantnu istinu

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve je krenulo svojim lepim tokom kada su postali roditelji, ali se iznenad sve preokrenulo

  • 0
Kašalj, kašljanje Foto: Shutterstock

Kada se pridruži beba, kao počasni novi član porodice, retko ko nema razumevanja za malo buke i plača. U kuću Samire i Umara uneta je radost kada su postali roditelji divne devojčice.

No, ono što deluje kao sladak i pomalo samo naporan deo života sa bebom, uskoro se pretvorio u traumu koju će nositi još dugo.

Naime, kada su se vratili sa odmora, primetili su jak i neprijatan miris u kući. Ništa se nije pokvarilo, već su tvrdili da su imali osećaj kao da udišu hemikalije.

Prolazilo je neko vreme, oni su tragali za izvorom smrada, ali neuspešno. Beba je postajala sve nervoznija, pa je konstantno plakala. Tada je Umar rešio da pozove vlasnika stana i zatraži da provere da li postoji ikakvo curenje gasa. Međutim, ništa nisu pronašli i sve se činilo u najboljem redu.

Ali, kada je jedno jutro primetio da je ćerki počela da opada kosa i da ostaje po jastuku u velikim pramenovima, Samira i Umar su se uspaničili. Zajedno su otišli kod lekara i primetili da i njima takođe opada kosa. Njihova desetomesečna beba počela je da ima jaka povraćanja, a ubrzo porodica je shvatila da smrad dolazi sa prednjih vrata.

Porodica roditelji beba Foto: Shutterstock

Uplašeni roditelji, pripremili su kamere i sakrili ih ispred. Sledeće jutro sačekao ih je prizor kakvom se nisu nadali. Komšija Xuming Li, koji se doselio iz Kine i koji je živeo ispod njih, šunjao se noću do njihovog ulaza i svako veče sipao nekakvu tečnost na pragu. Testovi su kasnije pokazali da je tečnost koju je poprskao po njihovom pragu bila kontaminirana metadonom, hidrokodeinom i još jednom nepoznatim toksičnim hemijskim jedinjenjem, prenosi "Mirror".

Kako su otkrili, živeli su mirno i u dobrim odnosima, ali od trenutka kada se beba pojavila, Li je stalno prijavljivao buku. Kako su naveli, žalio se na plač bebe i da je sve toliko glasno, da mu se čini da može da čuje kad pomeraju "dasku za WC šolju". Međutim, te prijave su odbačene jer se nisu potvrdile kao tačne.

Li je deportovan nazad u Kinu, a beba bračnog para Umara i Samire konačno se oporavlja. Stan su očistili i, kako kažu, sasvim obnovili.

Dodaju da su se trudili da budu dobre komšije, a sada konačno mogu da počnu bezbrižno da žive kao većina porodica.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Majka deteta sa autizmom govori kako život ide dalje kad se dođe do ivice

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica