• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Da li princ Hari želi kući: Analitičari tvrde da se sve više trudi, ima par aduta, pisao i Kejt Midlton

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Veruje se da vojvoda od Saseksa želi da popravi razmirice pre proslave njegovog 40. rođendana u septembru

  • 0
Kralj Čarls Princ Vilijam Princ Hari Foto-montaža: Tanjug/AP

Princ Arči i princeza Lilibet mogli bi da budu "zlatna karta" za povratak princa Harija i Megan Markl u kraljevsku porodicu.

Prema pisanju britanskih medija, vojvoda i vojvotkinja od Suseksa su savetovani da 2024. godinu iskoriste kao priliku da obnove mostove sa kraljevskom familijom, što je postalo veoma važna strategija za princa Harija. Naime, Patrik Kristis, voditelj "Novosti Velike Britanije, razgovarao je o potencijalnom kraljevskom pomirenju sa stručnjakom Kinsi Šofildom, sugerišući pitanje da li bi par mogao da "iskoristi unuke" kao put pod okrilje Vindzora.

- Ako bi Hari zaista želeo da se vrati unutra, mogao bi da iskoristi izgovor da, uprkos svojoj ličnoj razmirici sa kraljem Čarlsom, želi da njegova deca imaju vezu sa svojim dedom, to bi bio savršen put nazad, zar ne ? - sugerisala je Kinsi Šofild i prisetila se upečatljivog incidenta:

- Ne zaboravite, prema izveštajima, kada je princ Hari primio telefonski poziv da je izbačen iz Frogmor kolibe, rekao je svom ocu: "Zar ne želiš više da vidiš svoje unuke?" Dakle, potpuno ste u pravu, ako postoji način da se vrat, Hari već razmišlja o tome.

Prince Harry, Meghan Markle, Princ Hari, Megan Markl Princ Hari i Megan Markl. Foto: Profimedia/Uppa entertainment//Alexi Lubomirski/Kensington Palace

Uprkos porodičnom razdoru, princ Hari je ove godine imao već dve kratke posete Velikoj Britaniji, uključujući jednu u februaru nakon vesti o dijagnozi raka kralja Čarlsa. U oba navrata, Hari je putovao bez Megan, koja je ostala u SAD sa Arčijem i Lilibet.

Megan "koči" povratak 

Podmladak Saseksa je vrlo malo boravio u Velikoj Britaniji. Lilibetin je samo jednom bila u poseti u junu 2022. godine, dok je Arči rođen u Britaniji 2019. nakon što se sa manje od godinu dana preseljen u SAD. Četvoročlana porodica sada živi u raskošnoj vili od 12 miliona evra u Montesitu u Kaliforniji.

Tokom poslednje posete princa Harija kući, u maju ove godine, kraljevska "insajderka" Hana Fernes, kako prenosi "Mirror", međutim veruje da su male šanse da će vojvoda vratiti svoju decu kući u Britaniju, i to samo iz jednog razloga - pretpostavlja se da je u pitanju Meganin izbor da ostane u SAD, potaknuta njenom zabrinutošću oko bezbednosnih mera.

- Postoji prilično teška priča da se Megan i deca neće vratiti dok se ne reše sva bezbednosna pitanje po njenom ukusu. Ali Hari će sigurno održavati dolaske i odlaske - primetila je stručnjakinja za kraljevsku porodicu.

Već je pisao Kejt

Princ Hari je, navodno, kontaktirao i sa Kejt Midlton u pokušaju da "popravi" njihov razdor, nakon što se vojvotkinja od Kembridža prošle nedelje pojavila na Vimbldonu.

Obučena u veselu ljubičastu haljinu, vojvotkinja od Kembridža prisustvovala je prestižnom teniskom događaju u pratnji svoje sestre Pipe Midlton i ćerke princeze Šarlot, uz gromoglasne aplauze i ovacije zahvalne publike. Ovo je bio njen prvi samostalni angažman ove godine nakon objave o njenoj bolesti i  lečenju raka.

Princevi Vilijam I Hari i princeza Kejt Midlton i Megan Markl, sahrana kraljice Elizabete Foto: Kirsty O'Connor / AFP / Profimedia

Izvori, kako prenosi "Daily Star", tvrde da nisu samo obožavaoci bili oduševljeni kada su videli da vojvotkinja izgleda tako živahno na teniskom događaju, već da su i princ Hari i Megan Markl bili dirnuti njenim otpornim duhom. To je vojvodu podstaklo da joj napiše iskrenu poruku i pruži "maslinovu grančicu" motivisan u pokušaju da popravi njihov zategnuti odnos.

- Hari je gledao Vimbldon i bio je oduševljen što je video da Kejt izgleda tako blistavo. Poslao joj je poruku da joj čestita i da joj kaže koliko je srećan što je isprati. On i Megan su toliko zahvalni što se ona oporavlja i što je u mogućnosti da se vrati svojim obavezama nakon odmora - naveo je insajder kako prenosi "Daily Star".

Hari je spreman da popravi odnose i sa Vilijamom

Upućeni sugerišu da je princ Hari spreman da popravi svoje teške odnose i sa starijim bratom princom Vilijamom, a izvori navode da je ubeđen da je sada savršeno vreme da pokuša.

- Iako je to nezgodna situacija za sve njih, obojica misle da što pre ostave sve ovo iza sebe, to bolje - navodi insajder u istom tekstu i dodaje da je "lopta" trenutno u Harijevom polju i da on traži način da popravi odnose:

- Veruje se da vojvoda od Saseksa želi da popravi situaciju pre proslave svog 40. rođendana u septembru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Voskarka Irena Nuhanović o svojim svećama koje izgledaju i mirišu kao najslađi kolači

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica