• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Starija ćerka Nele Mihailović upisala glumu: Od tate je nasledila muzički talenat, možda je znate sa "TikToka"

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marta je dve godine starija od sestre Petre

  • 0

Upis na Fakultet dramskih umetnosti jedan je od načina da talentovani glumac izoštri veštine i stekne kredibilitet u glumačkoj industriji. Ove godine, od oktobra novoformiranoj klasi se pridužuje i ćerka Nele Mihailović - Marta Petričević.

Na nju ste možda naleteli i na "TikToku" i to na snimke na kojima peva, a svi znamo koliko je taj talenat presudan za upis na glumu. Njega je nasledila od svog oca, kompozitora Vladimira Petričevića. Mama Nela se pre više od dve decenije udala za kompozitora Vladimira Petričevića, koji je, inače, rođeni brat njene koleginice Suzane Petričević.

Između Marte i Petre razlika je dve godine, a Nela je jednom prilikom govorila o njihovom odnosu.

- Njih dve umeju i da se posvađaju, ali kad god smo van kuće, Marta kao starija sestra čuva dve godine mlađu Petru, a ova mala ide za njom kao senka i obožava je. Želim svojoj deci da se vole kao ja i moja sestra. Inače, roditelji su modeli koje deca slede - ispričala je svojevremeno glumica.

Dok je Marta talentovana za umetnost, Petra je malo "sportsko čudo". Ipak, Nela nijednu ćerku nije forsirala i više puta je napomenula koliko joj je važno samo da budu srećne i zadovoljne svojim izborom.

Marta i piše pesme, a nakon diplomiranja na džez odseku srednje muzičke škole "Stanković", čeka je novo poglavlje na FDU. Među 400 prijavljenih kandidata, Marta se našla na listi devetoro najboljih.

Na "TikToku", najveću pažnju je privukao snimak sa njene mature na koju je došla u traktoru. Naime, Marta je ispred ulaza u hotel Hajat stigla u zelenom "tamiću", koji je vozio jedan od njenih vršnjaka. Pre toga, ponosna mama Nela je objavila porodičnu fotografiju sa ispraćaja na maturu.

@martapetricevic @rale0 najbolji dolazak definitivno #matura #fyp ♬ Vozi vozi Rade - Denis Papun & Borko Radivojevic

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: O problemu mladih sa drogom se mnogo priča, ali se ne radi ništa: Glumica Nela Mihailović o značaju serije "Grupa"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica