• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je jedina rođena sestra Zlatana Ibrahimovića: Nije iskoristila bratovljevu slavu da bude deo javnosti

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sanela je, kao i njen brat, rođena u švedskom gradu Malmeu

  • 0

Pre dve godine, kada je čuveni fudbaler Zlatan Ibrahimović izdao svoju autobiografsku knjigu "Adrenalin", a i pre toga, kada je njegovu biografiju napisao Dejvid Lagenkranc, mogli smo da saznamo sve one intimne detalje o tome kako je zaista izgledao njegov put do titula, slave, bogatstva i uspeha.

Knjige su pune ličnih priča, među kojima su i one koje se nikada nisu našle u medijima. Detalji iz rane mladosti svedoče o teškom Zlatanovim detinjstvu, koji je muke delio sa svojom jedinom rođenom sestrom Sanelom Ibrahimović.

Sanela Ibrahimović jeste jedina rođena sestra najuspešnijeg švedskog fudbalera. Njihovi roditelji su Šefik Ibrahimović i Jurka Gravić.

Ibrahimovićev otac Šefik, kafanski pevač je iz Bijeljine, a majka Jurka rodom je iz Zadra. Roditelji su se razveli pre nego što je napunio dve godine, a Zlatan i njegova starija sestra Sanela nastavili su da žive s majkom, zajedno sa polusestrama i polubratom, koju je dobila u prethodnom braku. Majka je radila kao čistačica. O tim teškim danima govorio je i sam Zlatan koji je u detinjstvu bio više gladan nego sit.

Sanela je, kao i njen brat, rođena u švedskom gradu Malmeu. Bila mu je veliki oslonac i inspiracija, a o njenoj hrabrosti, ljubavi i požrtvovanosti pisao je u svojoj knjizi. Kada je pravio prve fudbalske korake, starija sestra bila je tu da ga bodri i podržava u svemu. Verovala je u njega više nego iko. I kasnije, kada je postao velika zvezda, nastavila je da svim srce navija za njega, ali iz senke.

Iako su mediji preneli da Sanela i danas živi u Malmeu, a da u neposrednoj Sanelinoj blizini živi i Zlatanova polusestra Monika Anić, sudeći po Sanelinin videima sa "TikToka", čini se da živi u Lincu, Austriji. Kako se tvrdi, Zlatan je majci kupio stan u Novalji, novi luksuzni apartman uknjižen na njegovu sestru Sanelu.

Iako Sanela nikada nije iskoristila bratovljevu slavu da bi se pojavljivala se u javnosti, reč o izuzetnoj ženi koja je bila veliki oslonac, podrška i inspiracija Zlatanu tokom svih izazova kroz koje je prolazi na terenu, ali i van njega.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zlatan vežba i na odmoru: Trenira na jahti, "lav" u prvom planu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica