• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojčica (4) sama sebi probušila uvo: Mama je ostavila samu par minuta, a sada govori da je ponosna

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uradila je to brzo, a kako kaže mama - i "bezbolno"

  • 1

Svaki roditelj zna - okrenete se na trenutak i nikad ne znate u kakvu će nevolju deca upasti. Ipak, nekad zaista jeste nepažnja roditelja "kažnjena" dečjim nevoljama, dok ponekad možemo opravdati roditelje da se jednostavno dešava nekad nešto nepredvidivo.

Mama troje dece, Brijana Atijas, ove nedelje je dobila oštar podsetnik na ovo pravilo kada je njena ćerkica od četiri godine uspela sama sebi da probuši uvo minđišom iz fioke, dok je bila sama "samo nekoliko minuta".

- Nikada ne bih očekivala nešto tako - rekla je 28-godišnja mama Brijana.

Naime, ona je bila u kupatilu, šminkajući se, kada je mala Everli, ušla i sa ponosom saopštila da je sama probušila uši koristeći staru minđušu iz mamine fioke. Zvuči kao šala deteta koje bi samo štrecnulo roditelje, ali kada je bolje pogledala, Brijana je shvatila da je njena ćerka zaista skroz probušila svoje uho, kao kod profesionalca.

Na pitanje da li je to bolelo, Everli je odgovorila: "Ne."

- Ona je naša buntovnica i ponaša mnogo starije nego što jeste - rekla je o Everli, čiji se nestašan karakter znatno razlikuje od druga dva brata, Kajdena, koji ima šest godina, i Isla, koji ima tri godine.

@fiftyshadesofmomlife
 
♬ original sound - Brianna Attias

I mama i njen suprug Kameron bili su "šokirani" i "iznenađeni" Everlinim hrabrim ponašanjem. Umesto da se ljute ili uzrujavaju, počeli su da se smeju. Procenili su da je devojčica dobro, čak su joj ponudili da je odvedu da profesionalno probuši i drugo uvo, ali je četvorogodišnjakinja insistirala da može to sama da uradi - i tako je i bilo, a da nije ni trepnula.

- Moglo bi zvučati pomalo ludo, ali ponosna sam na nju -  rekla je majka, šaleći se da je i sama "nekad bila dete" i da su "uštedeli novac" zahvaljujući njenoj "brilijantnom" metodom.

Tata je u snimku dobacio komentar: "U šta tačno izrastu ovakva deca?", koji je po svemu sudeći, nasmejao mnoge u komentarima, piše "NYPost".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Njihova ljubav nema granice: Kad se vole jazavičar i beba

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Mile

    7. avgust 2024. | 12:44

    Da je sebi isterala oko ili polomila vrat da li bi mama bila ponosna?

    Podelite komentar