• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Megan i Hari sve moćniji, svi strepe od novog intervjua: Odnos im se značajno promenio, sprema se novi plan

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Intervju izlazi baš danas, na Meganin rođendan

  • 0
Hari i Megan Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Danas, baš na 43. rođendan Megan Markl, emituje se intervju koji daje potpuno nov uvid u odnos vojvotkinje od Saseksa i princa Harija.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su pričali sa Džejn Poli u razgovoru koji će se emitovati na "CBS". Megan je govorila o svojoj želji da zaštiti njihovo dvoje dece, petogodišnjeg princa Arčija i trogodišnju princezu Lilibet, od štetnog onlajn sadržaja.

Međutim, nesvesno i neverbalno, rekli su mnogo više o svom odnosu.

Džudi Džejms, ekspert za govor tela, analizirala je deo intervjua koji se pojavio do sada, pa ispričala za "Mirror" da je "sinhronizovanost" para signal njihove zrelosti.

Najpre, oni sede dalje nego obično i tako stavljaju do znanja da su, ipak, inidividue.

- Meganini pokreti sugerišu da je preuzela vođstvo, koristeći dašak svog šarma da bi stvorila odnos s osobom koja ih intervjuiše, pažljivo koordinišući između priče o njihovom životu kod kuće i njihove kampanje. Izbacila je ruku kako bi potencijalno prekinula tu fizičku daljinu između Harija i sebe, tako što mu je dodirnula butinu, mada ne možemo da vidimo gde drži ruku. Njena veza s osobom koja vodi intervju je moćna, kao i Harijeva, koji na početku intervjua gleda u daljinu sa ozbiljnim izrazom lica, dok njegova supruga priča društvenu i emotivnu priču.

Zaključuje se da je njihova veza ojačala, a ostaje da se vidi šta su to do detalja ispričali u intervjuu koji će zasigurno obeležiti mesec pred nama.

Ono što se još dalo zaključiti, jeste i njen odnos prema sinu i ćerki.

- Megan menja govor tela i ton kako bi govorila o svojoj deci, osmehuje se sa napućenom gornjom usnom i okruglim obrazima i delimično skriva lice rukom kao da je ponosna, ali i ljupko stidljiva što govori njima.

Međutim, velika stvar se šuška o Megan. Ona se izgleda priprema za veliki politički korak na svoj 43. rođendan. Naime, kako je završila sa snimanjem nove serije za "Netfliks", koja je fokusirana na prijateljstvo i kuvanje, njeni novi planovi su vezani za političko polje, o čemu se zapravo piše već godinama, ali sada je ta ideja dovoljno sazrela da može da se sprovede u delo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica