• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara Dragičević u stilu Francuskinja: Porodična šetnja pokazuje superstajling mlade mame

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni izgledaju kao filmski par

  • 0

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina uvek uzazivaju pažnju medija, a pogotovo od kada je njihova porodica dobila petog člana, dečaka Borisa. U vreme kada se roditelji sve više odlučuju za manje dece, glumci pokazuju svoju svakodnevicu u kojoj mnogočlana porodica uživa u svakom trenutku. Nedavna objava fotografija porodične šetnje svedoči baš o tome.

Prizor Tamara Dragičevič u šetnji sa suprugom, kako gura kolica, pre liči na snimanje fimske scene jer je Tamara i ovom prilikom besprekorno stilizovana. Džins, nikako slim, kakav odavno više nije na modnoj sceni, u kombinaciji sa mornarskom, plavo-belom majicom, pokazao se kao dobitna kombinacija za ovu priliku.

Uvek in, Tamara je uz ovaj stajling ponela vrlo popularne klompe, u braon boji, a detalj koji je uokvirio celinu je crvena traka za kosu, koja unosi malo retro-šika i originalnosti u ukupan utisak.

Tamara i Petar su u braku od 2016. godine, imaju Stašu, Lazara i Borisa. Njihovo glumačko umeće vidljivo je i na filmu i u pozorištu, a film "Toma" doneo im je maestralne uloge i veliki uspeh.

Porodične vrednosti, koje ističu u objavama na društvenim mrežama, primetne su i u njihovim intervjima, a jedan takav, razgovor sa Tamarom Dragičević, možete pogledati u formatu portala Ona.rs - Ona pita.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Poznata lica na Perwoll Fashion Week-u

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica