• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Je l' realno da nosite zamrznutu hranu na more": Žena podelila snimak šta kuva pred put, poručuju joj jedno

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan video izazvao veliku buru na mrežama

  • 0

Postoje dve vrste turista na letovanju: oni koji vole da im je sve na tacni, pa uplaćuju all inclusive, idu avionom i slično, a postoji i oni koji sve vole sami da organizuju, od putovanja do određene destinacije pa sve i do spremanja hrane za porodicu.

Tako je jedna žena podelila svoju situaciju sa letovanja i otkrila da je ponela od kuće hranu ali ne bilo koju. Nisu to konzerve ribe, kesa testenina, već su to posebna gotova jela. I jesu baš posebna jer ih je ona spremila kod kuće i - zamrzla i tako zamrznuta jela ponela na more. Potrebno je samo da odmrzne i ugreje i jelo će biti na stolu.

Ona je objavila snimak spremanja graška, koji je sačekala da se ohladi, a onda ga zamrzla u posebnoj kesi i na nju zalepila papir sa datumom pripreme, da bi znala koliko dugo joj se jelo nalazilo u zamrzivaču.

@__tetka_ Šta nikako ne sme da se zamrzne a šta je ok i šta vi nosite na more? Pišite u komentarima #paradajzturisti #putovanje #hranazaput #hrana #food #recepti #odmor ♬ original sound - Tetka

Međutim, ljudi ko ljudi, našli su da komentarišu i da iščuđavaju zašto ona to radi i kako joj je to palo na pamet.

Pored graška, zaledila je i dve kese bolonjeze sosa, a u dobila je i savet da ponese šnicle koje su spremne za pohovanje, samo da se, naravno odmrzu. Predlagali su joj i gulaš, ćufte, pasulj.

"Al' ti je odmor", "Ne idi na odmor", "Svašta", "Je l' realno da nosite zamrznutu hranu na more? Tamo se ide da se uživa, a ne da se kuva i podgreva, pored toliko restorana", "Kupi bolje bazen pa se kupaj i kuvaj, e to je tvoj odmor", "Zanima me da li ove komentare ostavljaju žene koje su odrasle na Belom dvoru. Sram vas bilo!"... bili su samo neki od komentara.

Šta vi mislite o ovome i da li i vi zamrzavate hranu pred odlazak na more?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Seka objavila snimak kako ruča pasulj, a zbog komentara žene ostala u čudu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica