• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sinom Kevina Kostnera devojčice lude: Retki trenuci slavnog glumca i šarmantnog naslednika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njih dvojica su viđeni na ručku u Santa Barbari

  • 0
Kevin Kostner sin Kajden Kevin Costner Cayden Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA/NORTH-SUNSET

Holivudski glumac Kevin Kostner (69) vrlo retko izlazi u javnost sa članovima porodice, a on je nedavno viđen sa sinom Kejdenom (17) na ručku u Santa Barbari.

Kevin je neko vreme krstario po Mediteranu pa je rešio da provede malo vremena i sa sinom i tako ispričaju kako su proveli protekli period. Paparaco ih je uslikao u trenutku kada su se zagrlili nakon što su izašli iz restorana posle obedovanja. Pri izlasku iz restorana su bili baš bliski jer su dali jedan drugom topao zagrljaj.

Javni izlasci Kevina Kostnera sa decom su jako retki iako su se svi zajedno pojavili na premijeri njegovog najnovijeg filma u junu mesecu.

Sina Kejdena je dobio u braku sa bivšom ženom Kristin Baumgartner sa kojom je u procesu razvoda. Osim Kejdena, sa njom ima i sina Hejsa (15) i ćerku Grejs (14).

Kevin je bio u sličnom izdanju kao dok je krstario evropskim morima - letnja bela košulja sa podvrnuzim rukavima i bež šorts koji je naglašavao njegove preplanule noge. Sve to je upario sa parom crnih naočara za sunce i - japankama.

Njegov sin odabrao je nešto drugačiji stil - imao je na sebi široke farmerke, crnu košulju sa kratkim rukavima i maramom preko glave. U celom izgledu, najviše su se isticale narandžaste naočare.

Nema sumnje da je ne baš tako mali Kejden nasledio šarm od poznatog oca i da će kako godine budu dolazile, izazivati lepe emocije kod devojaka. Visok, zgodan i lep - pa šta više za poželeti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kazablanka" Verice Rakočević: Da li je poslednja kolekcija i oproštajna?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica