• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hoće li Pipa dobiti titulu kada Kejt postane kraljica? Kraljevska istoričarka veruje u jedno

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Već se postavlja jedno pitanje

  • 0
Pipa i Kejt Midlton Foto: Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton se uspešno leči od kancera, baš kao i njen svekar, kralj Čarls. Veliku pažnju, ljubav i naklonost ima od javnosti i mnogi je smatraju Dajaninom "zamenom".

Jednog dana svi očekuju da će i zauzeti mesto kraljice, a onda se postavlja jedno pitanje. Da li će njena sestra, Pipa Midlton, dobiti kraljevsku titulu kao kraljičina rođena sestra?

Mlađa od sestara Midlton odavno je poznata kao jedna od najbližih lica princeze od Velsa, što je i normalno, a veliku pažnju javnosti je na sebe skrenula na Kejtinom venčanju sada već davne 2011. godine.

Zato ostaje da se vidi da li će Pipa dobiti kraljevsku titulu, ali prema "People", "bilo bi bez presedana da Pipa dobije titulu samo zato što je njena sestra kraljica supruga", ali njena uloga kao dame ili pratioca bi bila više izvesna.

- Kejt nema bliske saputnike jer je jako bliska sa majkom i sestrom. Mislim da bi mogli da očekujemo da bi Pipa mogla biti neko ko će dobiti novo imenovanje - rekla je kraljevska istoričarka Kejt Vilijams u jednoj emisiji.

Ona je rekla da je uverena da će Kejt imati svoje pratioce kao što ih danas ima Kamila jer "posao monarha i supruge ne postaje manji", pošto su tu pisma, prepiske kao i razni obilasci.

Postavlja se pitanje i ako bi je Kejt kao kraljica uzela kao svoju pratilju, da li bi Pipa to prihvatila, jer ima svoju porodicu- supruga i troje dece - i prosto je zauzeta sopstvenim životom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako su ljudi pozdravili kralja Čarlsa: Vrisak i uzbuđenje kad je prošla njihova kočija

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica