• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

"Bivša žena mog tate mi je postala kuma": Srpska influenserka Dženi podelila dirljivu priču

Vreme čitanja: oko 4 min.

Dženi je htela da ovu lepu priču podeli sa fanovima kako devojke ne bi gajile predrasude o bivšim partnerkama svog sadašnjeg dečka ili muža

  • 0

Influenserka Dženi Martin poreklom je iz Španije, a poslednjih nekoliko godina živi u Srbiji zajedno sa svojim suprugom, glumcem Urošem Jovčićem, sa kojim ima i sina.

Ona je zbog Uroša je napustila rodne Tenerife, a njihova ljubav započela je tokom snimanja filma "Montevideo, Bog te video".

Venčali su se 2021. godine, a Dženi je još po preseljenju u Beograd počela da snima video sadržaj, najpre na "Jutjubu", da bi se kasnije kotirala kao jedna od omiljenih srpskih influenserki, rado praćena i na "Instagramu" i na "TikToku".

Simpatična Dženi naučila je brzo srpski, uz podršku tada još uvek dečka Uroša, ali i svoje publike.

Nju obožavaju da slušaju zbog neodoljivog akcenta i omiljene teme njenim pratiocima jesu neke lične priče, pogotovu iz perioda kada je živela u Španiji.

Dok se šminkala i spremala za izlazak iz kuće, Dženi je podelila jednu intimnu priču koja je pokupila samo pozitivne komentare.

Radi se o porodičnim odnosima koji su njoj oblikovali život i doneli joj jednu bitnu osobu - njenu kumu, bivšu ženu njenog tate.

- Moj tata ima 86 godina. Kada je imao 19 otišao je na Kubu iz Španije i živeo tamo 40 i nešto godina. Ostao je tamo, svidelo mu se i zaposlio se. Prolazile su godine, upoznao je jednu ženu i sa njom se oženio i dobio dve ćerke - moje sestre. Razlika između nas je mnogo velika. Moj tata i prva žena su bili zajedno 15 ili 17 godina, ali nažalost ljubav se ugasila i odlučili su da se rastanu. To je skroz u redu, videli su, probali, to je to. Oni su se lepo rastali. Moj tata je posle toga živeo na Kubi, jer je radio tamo. Nekoliko godina posle razvoda upoznao je moju mamu, Kubanku. Zaljubili su se. Tokom tog perioda moj tata je započeo proceduru da se moje sestre i njihova majka presele u Španiju. Dok je to trajalo, jednog dana je tata morao da povede sa sobom moju stariju sestru, a sa njima je pošla i moja mama - priča Dženi i dodaje:

-  Ona je imala tremu jer nije znala kako će da izgleda momenat u kojem upoznaje ćerku mog tate. Nije znala kako će moja sestra da reaguje. Ali, hvala Bogu, moja sestra je bila skroz fina. Mojoj mami je bilo drago. To je bio prvi njihov kontakt. Moja sestra i njihova mama su otišle da žive na Tenerifima, a moja mama i tata su ostali tamo jer je tata morao da završi neke stvari oko posla. Nekoliko meseci kasnije moji roditelji se venčavaju na Kubi - uvela je Dženi u priču o porodičnim odnosima i nastavila:

- Nakon venčanja mama dobija dozvolu da živi u Španiji i oni se zajedno sele. Moj tata je tamo imao druga koji je držao apartmane i on mu je dao neka dva, tri apartmana da svi mogu da žive u istoj zgradi - on i moja majka, moje sestre i njihova majka.

Do ovog momenta prva žena Dženinog tate i njena mama se nisu upoznale, iako su živele vrata do vrata. Jedna smešna i simpatična situacija je navela bivšu ženu da pokuca na vrata Dženine mame.

- Jednog dana taj čovek je rekao da oni mogu da žive tu, ali samo ukoliko ne drže pse. Majka mojih sestara je ipak imala psa i samo je ćutala. Ipak, taj čovek je jednog dana došao jer je morao da nešto pokupi iz apartmana gde je živela bivša žena mog tate. Ona je, da bi sakrila psa, njega prebacila na terasu mog oca i majke. Moja majka je tad bila sama kod kuće i mnogo se plašila pasa. Kad je videla psa prepoznala je o kom se psu radi. Posle sat vremena je bivša žena došla kod nje da ga pokupi - one se i dalje tada nisu znale i tako su se upoznale. Popile su kafu i postale su prijateljice. Bilo je to kao da se znaju ceo život.

Otad su svi počeli da se druže i sve rade zajedno, bili su nerazdvojna ekipa.

- Kad sam se ja rodila moji roditelji su odlučili da me ona krsti. Ona je i dan-danas posebna osoba za mene. Bila je u Beogradu na mojoj svadbi. Bila je na mom diplomiranju na faksu kada roditelji nisu mogli. Oliveru na rođendanu. Kad mislim na nju ne razmišljam o tome da je ona bivša žena mog tate, već samo moja kuma.

@jenniimartin KAKO JE BIVSA ZENA MOG TATE POSTALA MOJA KUMA #tiktoksrbija #foryou ♬ original sound - Jenni Martin

Dženi je htela da ovu lepu priču podeli sa fanovima kako devojke ne bi gajile predrasude o bivšim partnerkama svog sadašnjeg dečka ili muža.

- Htela sam ovo da podelim jer je mnogo lepa priča. Mi devojke kad čujemo za bivšu ženu, odmah krenu negativne misli - glupa je, ružna... Nikad ne krene sa "ajde da damo šansu". Ti ako si sigurna u svog muža i dečka - to šta je bilo pre tebe, tebe boli uvo. Ako nisi sigurna, ta ljubavna priča koju imaš nije ni jaka. Nisi sigurna u sebe. Ja sam to naučila u svojoj porodici.

Preslatka Dženi je svoj video zaključila rečima koje su joj uputili svi oni kojima je ovu priču nekada ispričala - "tvoj život je zaista Televisa presenta".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: 81.5 MB 1803_bilioner i influesnerka na lux odmoru.mp4

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica