• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Unuka Đorđa Balaševića sinoć bila glavna zvezda u Sarajevu: Proslavila rođendan na crvenom tepihu

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa dve godine već je imala priliku da bude u društvu najboljih glumaca

  • 0
Maja Berović film Megdan Foto: Telegraf

Film "Megdan: Između vode i vatre" imao je sinoć svoju regionalnu premijeru u okviru Open Air programa na jubilarnom 30. Sarajevo Film Festivalu.

Pre projekcije crvenim tepihom prošetali su reditelj Todor Čapkanov, Miljan Davidović, Viktor Savić, Vojin Ćetković, Enis Bešlagić, Aleksandar Gavranić, Alija Aljović, Nikola Drobnjak, Nina Seničar, Jovana Balašević i pevačica Maja Berović.

Balašević je odabrao ovaj datum jer je juče bio rođendan njegove ćerke Vere, a posebno mu je bitno što se to događa u gradu koji je njegovom ocu Đorđu Balaševiću bio posebno drag. Razumljivo, i pored svih prisutnih glumaca, mala Vera je ukrala šou.

Nikolina i Aleksa su za ovo veče birali ležerna izdanja - Nikolina je pokazala prirodnu lepotu, nije nosila šminku, a za ovu priliku stilizovala je bele pantalone i patike, majicu, kao i šešir.

U rukama je držala svoju i Aleksinu ćerkicu, koju nije ispuštala iz naručja. Mala Vera nosila je preslatku belu cvetnu haljinicu i imala je kikice.

Glavna linija priče filma "Megdan" posvećena je snazi volje bivšeg sportiste velikih snova, koga okolina i društvo teraju da u vrtlogu stvarnosti pronađe ljubav i smisao. Nekadašnja vaterpolo zvezda Petar, sada čuvar u noćnom klubu, kreće u igru sa visokim ulozima kako bi spasao svoj vaterpolo klub od propadanja. Dok roni sve dublje u balkansko podzemlje, Petar otkriva da je linija između pobede i poraza tanka.

UNIQA je ekskluzivni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film Festivala.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Maja, Nina, Viktor, Vojin... Faca do face na premijeri filma Alekse Balaševića u Sarajevu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica