• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Šokantni detalji porodičnih odnosa Maraje Keri sa majkom i sestrom koje su preminule u istom danu ovog vikenda

M. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Čuvena muzička diva je sve objavila u svojim memorima pre par godiina

  • 0
Maraja Keri majka i sestra Foto-montaža: Profimedia/Backgrid UK, Profimedia/News Licensing/Jae Donnelly, Profimedia/SplashNews.com/Felipe Ramales,

Pevačica Maraja Keri je otkrila u srceparajućoj objavi da su joj tokom ovog vikenda preminule i sestra Alison i majka Patriša.

Srce mi je slomljeno što sam izgubila majku prošlog vikenda. Nažalost, u tragičnom preokretu, moja sestra je istog dana izgubila život. Osećam se blagosloveno što sam uspela da provedem poslednju nedelju sa svojom mamom pre nego što je ona umrla. Cenim svačiju ljubav i podršku i poštovanje moje privatnosti tokom ovog nemogućeg vremena - poručila je pevačica, kako prenosi "Daily mail" ali bez dodatnih informacija o njihovom uzroku smrti.

Maraja Keri prevazišla je velike prepreke i mučna lična previranja kada je u pitanju njena porodica i lični odnosi, a mnogi su se odnoslili upravo na njenu majku i sestru. Kao dete bele majke Patrisije Keri i crnog oca Alfreda Kerija, Maraja se od malih nogu suočavala sa gnevom rasizma okruženja, što joj je usadilo osećanje usamljenosti i nepripadanja.

Uz to njeni roditelji su se razveli kada je imala svega tri godine, nakon čega je započeo i njen život u siromaštvu, jer je njena tada samohrana majka imala velike poteškoće da izdržava svu svoju decu  dok je radila kao pevačica. Tada je i otkrila muziku i odlučila da pobegne od neimaštine u kojoj je odrasla.

Toksičan odnos sa majkom Patrišom

Međutim, to nije ulažilo njen osećaj da je nevoljena dok je odrastala i ubrzo je shvatila da ne može uvek da se osloni na odrasle u svom životu. Čak je u svojim memorima napisala da se jednom sa nepunih sedam godina umalo udavila na plaži, pa iako je dozivala majku u pomoć ova nije odreagovala. Kako prenosi Kako je pisao "People", a prenosi "Nik Swift" nakon toga, priznala je da se osećala kao da nikada nije imala nekoga ko je bezuslovno voli, a da kada je stekla slavu, njena mama navodno izražavala naklonost prema njoj zapravo kao "sredstvo za izvlačenje novca od svoje ćerke".

Zbog ovih osećanja da nije voljena, počela je da se pita da li je Patriša uopšte želela da postane mama.

- Da budem iskrena, ne znam da li je moja majka ikada htela da se uda i da ima decu tako mlada - priznala je pevačica koja se uvek ljuti što ljudi misle da je vodila privilegovan život.

Maraja Keri majka Patrisija Keri Patricia Carey Foto: Profimedia/SplashNews.com/Felipe Ramales

U svojim memoarima „Značenje Marije Keri“, pevačica je objasnila da je odrasla u idealizovanju svoje majke i da je želela da bude kao ona, ali je odnos bio prilično toksičan.

- Nekoliko puta sam se oslobodila ropstva - priznala je pevačica za People: - Ali postoji oblak tuge za koji sumnjam da će me uvek pratiti, ne samo zbog moje majke već zbog našeg komplikovanog zajedničkog putovanja .

Opisujući svoju toksičnu vezu sa Patrišom, Maraja je objasnila da iako voli svoju mamu i veruje da je dala sve od sebe, ona je ipak osećala da joj je majka nanela tešku emocionalnu štetu. Patriša bi je navodno grdila i govorila uvredljive stvari, za koje je diva verovala da radi najverovatnije zbog osećaja ogorčenosti prema talentu ćerke za pevanje, dok su njeni sopstveni snovi da bude poznata operska pevačica propadali zbog brige o deci. U razgovoru za "CBS This Morning", Maraja je navela da su poteškoće sa njenom mamom pogoršane zbog njene slave, jer je Patriša očigledno postala ljubomorna na njen uspeh, što je duboko uticalo na nju.

Uprkos njihovom teškom odnosu, Maraja je do kraja finansijski podržava svoju mamu, nešto što je rekla Vultureu da će nastaviti da radi do kraja života.

Maraja tvrdi i da su njen brat i sestra bili nasilni prema njoj

Diva je svojevremeno iznela i neke šokantne optužbe i protiv svoje sestre Alison Keri. Godine 2002. rekla je za Gardijan da ne može legalno da razgovara o svojoj starijoj sestri, ali je dodala: „Recimo samo da je bilo mnogo stvari koje su me naterale da postanem odgovorna i da sam ostala u toj ulozi."

Maraja Keri sestra Elison Keri Allison Carey Foto: Profimedia/News Licensing/Jae Donnelly

Međutim, u svojim memoarima iz 2020. pevačica je tvrdila da ju je Alison unakazila i drogirala.

- Kada sam imala 12 godina - napisala je Maraja i nastavila: - Sestra me je drogirala valijumom, ponudila mi nokat pun kokaina, nanela mi opekotine trećeg stepena i pokušala da me proda makrou.

Ona je navela da ju je Alison namerno dovela u nesigurne situacije, izlažući je mladiću koji je navodno pokušao da je napadne.

- Disfunkcionalne porodice su idealan plen za zlostavljače, a izloženi mališani su podložni da budu zlostavljani - govorila je pevačica, prisećajući se i da je njen brat Morgan Keri bio nasilan i da je sa njenom majkom skovao plan da iznude 5.000 dolara od zvezde.

Govoreći za "The Sun", Alison je oštro demantovala navode svoje sestre i opovrgla Marajino sećanje da ju je gađala vrućim čajem, tvrdeći da je slučajno ispustila napitak. Nakon optužbi, Alison je podnela tužbu od 1,25 miliona dolara protiv dive 2021. godine, a već sledeće godine i njihov brat je sledio isti primer, iako je sudija odbacio većinu njegovih tvrdnji

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vetar zategao široku haljinu i pokazao divan stomak Marije Kilibarde

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica