• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najslađa plavuša napustila Holivud na vrhuncu karijere i sa 51 dobila dete: Objavljene retke slike sa suprugom

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par je uslikan kako izlazi iz restorana dok je u ponedeljak gurao svog sina Kardinala u kolicima

  • 0
Kamerun Dijaz Bendži Maden Cameron Diaz Benji Madden Foto-montaža: Profimedia/MEGA/The Mega Agency/@CelebCandidly

Kameron Dijaz i  njen suprug Benji Meden možda su jedan od najprivatnijih holivudskih parova koji postoji. Retki su trenuci da su njih dvoje "uhvaćeni" u javnosti, ali ono što i stigne do očiju paparaco fotografa, čini se da prikazuje - pravu ljubav.

Jedna od takvih fotografija je i slika srećnog para u Kaliforniji, kada su ih uhvatile kamere dok razmenjivali nežnosti i poljupce na izlasku iz restorana. Dijazova koja sada ima 51. godinu i Maden (45) radosno su se poljubili na ulici dok su ponosno gurali kolica svog novorođenog sina.

Kamerun Dijaz Bendži Maden Cameron Diaz Benji Madden Foto: Profimedia/MEGA/The Mega Agency/@CelebCandidly

Na fotografijama koje je nabavio "Page Six", glumica deluje krajnje opušteno u zelenom kardiganu, sa kosom skupljenom u rep i naočarima sa debelim okvirima, dok drži igračku za bebe svog sina Kardinala. Gitarista benda "Good Charlotte" bio je u potpuno crnoj odeći sa zelenom kapom, i prihvatio se guranja kolica.

Diazova i Maden su se venčali 2015. posle manje od godinu dana zabavljanja i dočekali ćerku Radik — preko surogata — u januaru 2020. U martu su ponovo iznenadili fanove objavom rođenja svog drugog deteta.

- Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što možemo da objavimo rođenje našeg sina, kardinala Madena. On je sjajan i svi smo tako srećni što je ovde! - napisali su tada u zajedničkoj objavi na Instagramu: - Zbog bezbednosti i privatnosti dece nećemo objavljivati slike - ali on je zaista sladak.

Kamerun Dijaz Bendži Maden Cameron Diaz Benji Madden Foto: Profimedia/MEGA/The Mega Agency/@CelebCandidly

U to vreme, insajderi su otkrili da se par nadao da će proširiti svoju porodicu već duže vreme, pre nego što su dobili Kardinala preko surogata.

- Uvek su se nadali drugoj bebi, jer vole da budu roditelji - rekao je insajder: - Godinama je Kameron želela da bude mama. Ona postaje veoma emotivna kada priča o dugom putu do majčinstva. Oseća se više nego srećnom što sada ima dvoje dece.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Da li je bebu Kameron Dijaz rodila surogat mama?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica