• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđelina Džoli tvrdi da je zbog „razvoda“ od Breda Pita naterana da živi u LA-u: Evo gde planira da se preseli

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Čim moja deca budu imala 18 godina, moći ću da odem"

  • 0
Bred Pit, Andjelina Dzoli Foto: Profimedia

Anđelina Džoli podigla je porodicu u Los Anđelesu, ali je spremna da promeni okruženje. Međutim, holivudska glumica tvrdi da ne može da napusti sunčani grad u južnoj Kaliforniji sve dok se tekući razvod sa bivšim mužem Bredom Pitom ne reši.

Holivudska boginja koja ima 49 godina pružila je retku priliku da se zaviri u njenu pravnu bitku sa bivšim suprugom.

- Čim moja deca budu imala 18 godina, moći ću da odem - rekla je Anđelina za "The Holliwood Reporter".

Glumica je podnela zahtev za razvod 2016. godine, a proglašeni su za "nevenčane" 2019. Međutim razvod tek treba da se okonča, jer još nisu rešili pitanja starateljstva nad maloletnom decom, blizancima Vivijen i Noksom, koji imaju po 16 godina. Bred i Anđelina se takođe bore oko zajedničke imovine, uključujući njihovu francusku vinariju "Chateau Miraval".

Anđelina Džoli Foto: Tanjug/AP

Pored Vivijen i Noksa, Anđelina i Bred imaju i odraslu decu Medoksa, Paksa, Zaharu i Šajlo.

- Kada imate veliku porodicu, želite da ona ima privatnost, mir, sigurnost. Sada imam kuću da odgajam svoju decu, ali ponekad ovo mesto može biti... pa, čovečanstvo koje sam pronašla širom sveta nije ono sa čime sam odrasla ovde - primetila je Anđelina u intervjuu.

Zbog svoje posvećenosti humanitarnom radu, glumačka diva "otkriva da će provesti dosta vremena u Kambodži“, nakon što se razvod okonča.

- Provešću vreme posećujući članove svoje porodice gde god da se nalaze u svetu - objasnila je.

Njena starija deca su već raširila krila u poslednjih nekoliko godina. Paks (20) i Medoks (23) pronašli su se u filmskoj industriji, što ih je navelo da rade na majčinom filmu "Marija" koji je premijerno prikazan u Veneciji ovih dana. A Zahara (19) se preselila u Atlantu u jesen 2022. da bi pohađala koledž Spelman, kada se odrekla prezimena svog oca Pita.

Šajlo je u maju napunila 18 godina i proslavila punoletstvo izbacivši takođe očevo prezime, i od 19. avgusta odobren je njen zahteva da se zove "Shiloh Nouvel Jolie".I maloletna Vivijen, koja gaji veliku strast prema pozorištu, radeći volonterski kao asistent majci na koproduciji mjuzikla "The Outsiders", isključila je iz svog imena na plakatu prezime Pit.

Ipak, kada je Paks doživeo tešku nesreću u julu nakon što je udario električni bicikl u automobil, Anđelina je okrivila Breda za nesreću jer nije bio dobar primer, ali je i on uzvratio da je to apsolutno apsurdno.

- Ona je ta koja je tu iz dana u dan, on jedva da je tu jer ga je potpuno isključila i otrovala decu protiv njega - rekao je tada insajder: - Voleo bi da je više tu za Paksa i svu decu, ali ona je uspela da ih okrene protiv njega toliko da je praktično van slike, tako da je iznenada pokušavati da ga postavi žrtveno jagnje kada nešto krene naopako, potpuno je nepravedno.

(Ona.rs/In Touch)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica