• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sin Majkla Džeksona konačno otkrio zašto im je otac stalno pokrivao lice u javnosti: Konačno je sve jasno

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je pravi razlog zašto je stalno deci prekrivao lica

  • 0
Michael Jackson, Majkl Džekson Foto: Tanjug/AP

Princ Džekson, sin pokojnog kralja pop muzike Majkla Džeksona, konačno je otkrio razlog za tajanstveno ponašanje svog oca u javnosti. Naime, Majkl je imao, na prvi pogled, bizarnu naviku da prekriva svojoj deci lica frotirima i maramama, ili pak neobičnim maskama za lice, kada bi se pojavljivali u javnosti.

Pa iako se čini da je možda i razumljivo zašto bi slavna ličnost pokrivala lice svog deteta u javnosti, javnost nikada nije izgubila iz vida da je čuveni muzičar imao niz upitnih ponašanja, zbog čega je Majkl Džozef Džekson mlađi – takođe poznat kao Princ – odlučio da razjasni bar ovu stvar.

Pogotovo što je najmlađe od Majklove dece, princ Majkl Džekson II toliko često viđan sa ćebencetom preko lica, da je na kraju dobio nadimak - "Ćebe", koje mu je ostalo "zalepljeno" više od deset godina, kada je 2015. sebe prozvao "Bigi Džekson", ne bi li se konačno ratosiljao ćebenceta iz mladosti.

Međutim, zaista postoji specifičan razlog zašto je pop pevač "maskirao" lica dece prebacivajući ćebe ili neke druge prekrivne predmete.

- Seo je i razgovarao sa nama kao da smo odrasle osobe i objasnio nam da je razlog zašto nam maskira lice taj što želi da imamo svoj život i bez njega - rekao je Princ u u intervjuu za Los Anđeles tajms 2006. godine: - Kada nismo bila napolju sa svojim tatom, mogli smo da budemo u javnosti i da se "izvučemo" da nas ne prepoznaju.

Međutim, reakcija na njih kada bi bili sa Majklom u društvu bila je nenormalna, zbog čega je bilo jasno da oni jednostavno u javnosti neće biti tretirani kao "svakodnevna" deca.

- Mislim da nikada nisam razmišljao o tome da li su druga deca tako živela dok sam bio mlađi. Ali kada sam saznao ko je on, shvatio sam da to nije normalno - dodao je Princ i prisetio konkretnog trenutka kada je shvatio koliko je njegov tata zaista bio slavan muzičar: - Bili smo u Diznilendu i otišli do prozora od sobe. Svi ti fanovi su bili dole, mahali su i slikali me. Mislio sam da je to normalno, pa sam samo odmahnuo rukom. Tek kada sam video snimak očevog nastupa, gde su su ljudi padali u nesvest od uzbuđenja, shvatio sam da je posao kojim se bavio mnogo značio drugima.

(Ona.rs/Unilad)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kristalne" čarape Majkla Džeksona na aukciji, predviđaju im 2 miliona evra

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica