• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Princ Vilijam ima brutalan plan za princa Harija i Megan Markl kada postane kralj

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prema izvoru, prestolonaslednik britanske krune, princ Vilijam, već planira budućnost kada će da postane kralj - i uveliko razmišlja o tome šta će njegova vladavina značiti za princa Harija i Megan Markl

  • 0
Princ Vilijam, Princ Hari, Megan Markl Foto-kolaž: Tanjug/AP, Profimedia

Princ Vilijam navodno već planira svoju vladavinu i šta će to značiti za njegovog otuđenog brata, princa Harija i Megan Markl.

Prestolonaslednik i njegov mlađi brat Hari već su nekoliko godina u ogorčenoj svađi - i čini se da se ne nazire kraj ovog raskola. Jedan od žarišta njihovog sukoba bilo je objavljivanje Harijevih eksplozivnih memoara "Spare" ("Rezerva") u kojima je tvrdio da ga je Vilijam fizički napao u žestokom sukobu u Kensingtonskoj palati.

Hari i njegova supruga Megan napustili su svoje kraljevske uloge pre skoro četiri godine i trenutno žive u Kaliforniji van monarškog kruga, gde se bave drugim poslovima.

Princ Filip sahrana Vilijam, Hari Foto: Tanjug/AP

Međutim, kako navode strani mediji, izvor blizak Vilijamu je rekao da prestolonaslednik, kada stupi na tron, neće mnogo da promeni svoj stav u pogledu njegovog brata i snaje.

- Vilijam već planira kada će postati kralj, i ne vidi budućnost za Saseksove u kraljevskoj porodici. Uveren je da je vraćanje Saseksovih u okrilje monarhije loš potez i da bi trebalo da podnesu ostavku do kraj i u nedogled - izjavio je izvor.

Ove vesti su usledile nakon što su se Vilijam i Hari nakratko videli prošle nedelje na komemoraciji pokojnog ujaka. Za braću se kaže da su stajala praktično „leđa uz leđa“ a da nisu razgovarali jedno sa drugim iako je ovo bio prvi put da su u istoj prostoriji još od krunisanja kralja Čarlsa prošle godine. Prijavljeno je da su njih dvojica stajali na samo par metara jedan od drugog, ali da navodno nisu razmenili nijednu reč.

Princ Hari je doputovao u Veliku Britaniju iz Kalifornije kako bi otišao na pomen lorda Felouz, koji je bio zet princeze Dajane, kao i privatni sekretar pokojne kraljice tokom 1990-ih. Pa iako su dva  brata bila u stanju da ostave po strani svoje razlike na jedan dan kako bi odali počast ujaku, ožalošćeni na događaju su tvrdili da su obojica vrlo jasno stavili do znanja da neće javno razgovarati jedno s drugim.

Navodi se da su čak sedeli i na suprotnim stranama crkve Svete Marije na ceremoniji.

- Sedeli su dva ili tri reda napred, na suprotnim stranama prolaza - rekao je jedan od ožalošćenih sa ceremonije: - A onda su članovi porodice seli na ostala sedišta između njih, pa je možda to nešto što je dogovoreno. Mnogo ljudi je iskoristilo priliku da porazgovara sa njima. Bili su udaljeni samo pet jardi jedan od drugog, bukvalno leđa uz leđa. Kada smo izašli sa recepcije, obojica su još bili tamo, ali dok smo šetali videli smo da se Hari odvezo u crnom Rendž Roveru.

(Ona.rs/ Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica