• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novak spomenuo da njegova deca nisu rođena u Srbiji: Evo gde se porađala Jelena Đoković

S. Ž.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Blurovana deca Foto: Tanjug / AP

Na svet je tog 2. septembra 2017. došlo drugo dete, naslednica Jelene i Novaka Đokovića, Tara Đoković. Na površinu su brzo isplivali detalji porođaja, a svetski mediji od britanskog "Metroa" do "Gardijana" preneli su radosnu vest. Ove godine je ćerka Tara krenula u prvi razred,  a Novak je pričao o tome kako je došlo do odluke da naslednike upišu u privatnu obrazovno-vaspitnu ustanovu, o čemu se dosta pisalo početkom septembra ove godine.

Nole je istakao da je njegova želja da se deca školuju u Srbiji jer želi da njegovi naslednici osete šta to znači - Srbija.

- Ja sam dugi niz godina živeo u inostranstvu, naravno najviše zbog posla. Poslednjih nekoliko godina sam ovde sa porodicom, sa svojom decom. Želim da budem ovde, da moja deca idu u školu u Srbiji, da osete šta to znači Srbija, pošto je to isto njihova zemlja, iako se nisu rodili ovde. Ja njima konstantno o tome pričam - otkrio je Đoković.

Princeza Đoković, kako su neki nazivali devojčicu, rodila se u Monaku, u bolnici koja nosi ime princeze "Grejs Keli".

Porodilište u kojem se Jelena porodila radi ima dugu tradiciju, radi od 1949. godine. Porođaj u njemu košta oko 5.000 evra, a svaki naredni dan boravka u bolnici oko 1.000 evra.

"Grejs Keli" bolnicu posećuju, sasvim logično, evropski bogataši. U bolnici je smešteno odeljenje za intezivnu negu, osam operacionih sala. Tu su i privatne sobe sa kupatilima, pacijentkinjama je na raspologanju celodnevnu negu, ali i jelovnik od pet zvezdica.

Jelena Đoković se oba puta porađala u ovoj bolnici - pisali su tada svetski mediji.

"Osvajač 12 grend slem turnira i njegova partnerka dobili su zdravu devojčicu, kojoj su dali ime Tara", piše britanski "Metro", a rođenje devojčice ispratili su i pomenuti "Gardijan", "foxsportsasia.com", "Jahu".

"Rodila se Tara", odjekuje sa svih strana na Instagramu, od profila "US Opena", brojnih sportskih stranica do fan profila, na kojima je danas velikim slovima ispisano ime Tara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kazablanka" Verice Rakočević: Da li je poslednja kolekcija i oproštajna?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica