• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Setio se da ima i decu: Šon "Didi" Kombs zabrinut za svoje 7 dece nakon hapšenja, očajnički želi da razgovara

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Uhapšen zbog zlostavljanja žena i podvođenja maloletnica na svojim žurkama i privatnim zabavama, a sada žali u zatvoru kako će da reaguju njegova deca

  • 0
Puff Daddy Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šon "Didi" Kombs navodno je zabrinut za svoje sedmoro dece dok sedi zatvoren iza rešetaka zbog otpužbi da je godinama zlostavljao žene i mlaloletnice na žurkama i privatnim zabavama. Kako se navodi u stranim medijima, reper koji je trenutno pod nadzorom straže koja vodi računa da ne izvrši "samoubistv" dok sedi u zatvorskoj ćeliji suočen sa stravičnim optužbama i čeka suđenje za trgovinu ljudima i reketiranje – „očajnički” želi da razgovara sa svojim deca.

Insajder navodi i da se njegovi voljeni „oslanjaju jedni na druge radi podrške“ i „obraćaju Bogu za vođstvo i snagu“, kao i da se poznati 54-godišnji muzički mogul "drži dovoljno dobro s obzirom na situaciju".

Muzičar ima sedmoro dece sa četiri različite žene. On je usvojio svog najstarijeg sina Kvinsija Tejlora Brauna (34), kada je počeo da izlazi sa njegovom majkom, pokojnom manekenkom Kim Porter, 1990-ih. Tada je već bio otac Džastina (30), koga deli sa modnom kreatorkom Mišom Hilton.

Kombs i Porter su 1998. godine dočekali svoje prvo dete, sina Kristijana (26). Njihova veza je bila veoma puna uspona i padova, da bi reper 2006. dočekao svoje sledeće dete, ćerku Čens (18), sa svojom dugogodišnjom prijateljicom, poslovnom ženom Sarom Čepman — i to dok je Porterova bila trudna.

Samo pet meseci kasnije, Kombs i Porter su dočekali bliznakinje, D’Lilu i Džesi Kombs, koje sada imaju 17 godina. Oni su navodno tada živele kod prijateljice njihove majke, dok je njihov otac ostao "zaključan" na Menhetnu.

Konačno, Kombs ima i skoro dvogodišnju ćerku Lav sa stručnjakom za sajber bezbednost i modelom Dejnom Tranom.

Reper Pi Didi, Sean Diddy Combs sa decom Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Njegov sin Kristijan — koji je u aprilu otakođe ptužen za seksualni napad — podržao je svog oca tokom njegovog sudskog saslušanja u sredu sa bratom Džastinom.

Osnivač "Bad Boy Records-a" optužen je za seksualnu trgovinu, reketiranje i prostituciju i izjasnio se da nije kriv po sve tri tačke. Kombsovi sve veći pravni problemi počeli su u novembru 2023. kada ga je njegova bivša devojka Kazandra „Kesi“ Ventura tužila za silovanje i zlostavljanje.

Od tada je pogođen višestrukim tužbama za zlostavljanje i uznemiravanje.

Mediji su ovih dana objavili i isečke iz memoara njegove pokojne partnerke Kim Porter koja je umrla 2018. godine, u kojima se otkrivaju ozbiljne optužbe protiv repera, uključujući seksualno zlostavljanje dece i fizičko nasilje. Između ostalog, prema pisanju Dejli mejla, Porterova je navodno vodila dnevnik koji je sačuvala na fleš disku i dala prijateljima pre svoje smrti. Kasnije je Kris Tod, koristeći pseudonim „Džamal ​​T. Milvud“, objavila ove dnevničke zapise kao knjigu koja je sada postala bestseler i koja sadrži uznemirujuće optužbe protiv Kombsa

Porterova opisuje kako je otkrila i kopirala trake koje je Kombs napravio o seksu sa maloletnim dečacima koje je mentorisao, kao i navodni video na kome je 18-godišnja pop zvezda koja je kasnije postala poznata. U knjizi piše da je ona otkrila video snimke Šonovih seksualnih susreta koji su bili u "trezoru" njegove spavaće sobe i da je planirala da napravi kopije za sebe kako bi se zaštitila od bilo kakve potencijalne reakcije ako bi ga napustila. Međutim, ostala je šokirana kada je videla šta sadrže.

Izdavač memoara tvrdi da su prijatelji Porterove i Kombsa koji su predali memoare takođe imali kopije kaseta i da je bilo pokušaja da se one prodaju holivudskim producentima dokumentarnih filmova.

(Ona.rs / Page six)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jelica ima poruku za žene koje trpe nasilje: Suze žene koja je silovana sa 16 godina

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica