• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dok je Megan željna da napreduje u poslovnim poduhvatima, Hari nostalgično razmišlja o kraljevskoj prošlosti"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Želja Megan Markl i princa Harija da postanu tipičan američki moćni par ubrzano propada, ističu kraljevski stručnjaci

  • 0
Princ Hari Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Čini se da se težnje princa Harija i Megan Markl da postanu moćni par u Americi lagano raspadaju, sudeći prema mišljenju kraljevskog stručnjaka Ričarda Idena. Radi se o tome, kako se sugerisao urednik dnevnog medija "Dejli mejl" u podkastu "Palace Confidential", da izgleda, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imaju suprotne strategije u svojim namerama.

Naime, kako je primećuje stručnjak, početno brendiranje Suseksa kao moćnog para u rangu sa Klunijevim ili čak Obamama - nije baš išlo po planu.

- Kada su snimili svoj prvi podkast, bili su oni zajedno. Bila je to pilot epizoda i to će biti obrazac: oni zajedno. Videli smo to ponovo u Netfliks seriji, ali iz bilo kog razloga da li je u pitanju Megan ili  Hari, odlučili su da to nije pravi način - rekao je Iden.

Čini se da se par fokusira na ispunjavanje svog unosnog Netfliks ugovora sa odvojenim i veoma različitim projektima. Megan je snimala emisiju o kuvanju i životnom stilu koja bi trebalo da se emituje sledeće godine, dok je Hari kreirao Netfliks program o polou.

- Njihov san da postanu moćan par sa "A liste"  sada leži u dronjcima - kaže Ričard, naglašavajući da Megan nije pratila svog muža na njegovom nedavnom putovanju u Njujork.

Kraljevski autor i emiter Viktorija Marfi se takođe složila sa ovim, sugerišući da, iako Megan izgleda željna da napreduje u poslovnim poduhvatima, Hari izgleda nostalgično razmišlja o svojoj kraljevskoj prošlosti.

- Ono što Hari izgleda radi jeste da se fokusira na filantropiju. Njegovi najuspešniji projekti, oni koji najviše odjekuju kod ljudi su oni koji su postavljeni kada je on bio član kraljevske porodice - primećuje Marfijeva i dodaje da nasuprot tome „Megan sada više fokusirana na posao“: -  Vojvotkinja je posvetila značajnu količinu vremena svom životnom brendu American Riviera Orchard, koji je naišao na neke probleme u poslednjem trenutku zbog njenog izbora imena, što je odraz kratkog boravka para kao "Saseks Rojal".

Ričardova saradnica Šarlot Grifits je rekla da su je njeni kraljevski insajderi obavestili da Hari „gleda unazad na vrhunac Harijeve ere“, vreme kada je njegova popularnost porasla zbog filantropskih poduhvata kao što su dobrotvorna organizacija "Sentebale" i igre "Invictus".

- Voleli smo ga tada. Viđen je kako drži afričku decu u naručju, otvara bolnice i škole, prikuplja milione i milione za Afriku. To je bio "vrh Hari", i mislim da on prolazi kroz period razmišljanja o tom trenutku - istakla je: - Zbog ove želje da se ponovo vrati svojim trijumfima, on će se ove nedelje vratiti u Veliku Britaniju kao počasni gost na godišnjim dodelama "Velčajld" nagrada, dok Megan ostaje u Montesitu.

(Ona.rs / Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica