• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo kraj Kardašijanki? Napravljena aplikacija koja blokira sve vesti vezane za najbogatije sestre

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Javnost polako dobija nazad "moć u svoje ruke"

  • 0
Kim Kardašijan Foto: Tanjug/AP

Porodica Kardašijan-Džener je definitivno jedna od najuticajnijih u Holivudu, ali i u svetu. I, sve je počelo od jedne žene, koja je stvorila ćerke milijarderke - Kris Džener.

Sestre Kim, Kajli, Kortni, Kendal i Kloi, učestvovale su u porodičnom rijalitiju koji je pratio njihov život. Vremenom, to je postao jedan od najpoznatijih, upravo jer su velike prilike proizašle iz njega. Iako su se neke sestre "manje snašle" finansijski od drugih, ipak su sve bogatašice.

Pored mnogih neuspelih pokušaja plasiranja svakojakih brendova, svaka je pronašla jedan koji je uspeo da se "probije" kod publike. No, uvek su tu i pojedini "skandalčići" koji su tu da se ponovo priča o njima.

Mnogi ne podržavaju njihov uticaj na društvo, naročito jer utiču podosta na trendove u svim sferama. Upravo zbog toga, jedan Britanac napravio je aplikaciju koja filtrira vesti o njima i njihove objave tako da vam više ne izlazi njihov sadržaj.

Jedna devojka ju je isprobala jer je, kako kaže, umorna od svih mogućih vesti o njima - od mode do izjava. Stoga, isprobala je aplikaciju na "Fejsbuku" tako što je njena drugarica objavila neki članak o njima. Nakon što je uključila aplikaciju i dozvolila joj da filtrira vesti na temu Kardašijan-Džener porodice, pokazalo joj je da objava postoji, ali ne može videti šta je, kako je opisala za "Medium".

Ova vesrt je takođe odjeknula na ostalim mrežama, a kako se čini, ljudi su počeli da traže da se aplikacije naprave i za ostale poznate ličnosti. Tako, možda će ponovo javnost imati u rukama odluku ko će biti popularan, a kome d0lazi "kraj" popularnosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sestre Roska i Mika spavaju sa ovcama kod Dimitrovgrada

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica