• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Madona se emotivno oprostila od pokojnog brata: Samo je ona znala za njegovu tajnu, a on njene odao

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kristofer je imao 63 godine, a tužnu vest potvrdila je i pevačica na "Instagramu"

  • 0
Madona i Kristofer Čikone Foto: Wizard / Capital pictures / Profimedia / Alessandro Bremec/NurPhoto/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mlađi brat pevačice i glumice Madone, Kristofer Čikone, preminuo je u 63. godini nakon borbe sa rakom, preneli su juče američki mediji.

Njih dvoje su blisko sarađivali tokom Madonine karijere, ali je 2008. došlo do konflikta nakon što je Kristofer objavio knjigu "Život sa mojom sestrom Madonom" u kojem je otkrio mnoge njene tajne, pa i neke koje nisu bile tako prijatne.

Kao i druga Madonina braća, i Kristofer se borio sa alkoholom i drogom, a sestra je čak platila za deo njegovog lečenja.

Kristofer je imao 63 godine, a tužnu vest potvrdila je i pevačica na "Instagramu".

„Moj brat Kristofer nas je napustio. Toliko dugo mi je bio najbliži čovek… Teško je objasniti našu vezu, ali to je izraslo iz razumevanja da smo različiti i da će nam društvo zadati teškoće jer ne sledimo status kvo. Uzeli smo se za ruke i plesali kroz ludilo našeg detinjstva. U stvari, ples je bio neka vrsta lepka koji nas je držao zajedno. Spasilo me je otkriće plesa u našem malom gradu na Srednjem zapadu, a onda je došao moj brat – i to je spasilo njega“, počela je ona i dodala:

Moj učitelj baleta, koji se takođe zove Kristofer, stvorio je sigurno okruženje u kom moj brat može da bude gej – reč koja se nije izgovarala, pa čak ni šaputala tamo gde smo živeli. Kada sam konačno skupila hrabrost da odem u Njujork kako bih postala plesačica, moj brat me pratio. I opet smo se uhvatili za ruke i plesali kroz ludilo Njujorka. Gutali smo umetnost, muziku i film kao gladne životinje, bili smo u epicentru svih ovih stvari koje su eksplodirale. Plesali smo kroz ludilo epidemije side. Išli smo na sahrane i plakali smo, išli na ples. Zajedno smo plesali na sceni na početku moje karijere i na kraju je on postao režiser mnogih mojih turneja. Kada je u pitanju dobar ukus, moj brat je bio papa, i morali ste da poljubite prsten da biste dobili njegov blagoslov“.

„Prkosili smo Rimokatoličkoj crkvi, policija, moralna većina i svi autoriteti koji su stali na put umetničkoj slobodi. Moj brat je bio pored mene. Bio je slikar, pesnik i vizionar. Ja sam mu se divila. Imao je besprekoran ukus i oštar jezik, koji je ponekad koristio protiv mene, ali sam mu uvek opraštala. Zajedno smo se vinuli u najviše visine i pokolebali u najnižim padinama. Nekako smo se uvek ponovo nalazili i držali smo se za ruke i nastavljali smo da igramo. Poslednjih nekoliko godina nije bilo lako. Nismo razgovarali neko vreme, ali kad mi se brat razboleo, našli smo put da se vratimo jedno drugom. Dala sam sve od sebe da ga što duže održim u životu. Toliko je bolovao pred kraj, još jednom smo se držali za ruke, zatvorili smo oči i plesali. Zajedno. Drago mi je što više ne pati. Nikada neće biti nikog poput njega. Znam da negde pleše“, zaključila je Madona uz objavu fotografija na kojima je sa Kristoferom.

Njihov odnos se, ipak, 2012. popravio.

Pre mesec dana, Madona je ostala i bez maćehe Džoan Čikone koja je takođe preminula od kancera.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Madonina transformacija šokirala je svet: Stručnjak o rizicima da pop ikona ostari "preko noći"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica