• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otac zabranio sopstvenim roditeljima da viđaju unuku bez nadzora: Jedan nepromišljeni potez ih "skupo koštao"

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Roditelji su odlučili da baki i deki puštaju da vide unuku samo kada su i oni sa njom i da je ne ispuštaju iz vida kada je u njihovoj blizini, ali je ta odluka naljutila ostale članove porodice

  • 0
Porodično putovanje Foto: Shutterstock

Jedan tata, koji je želeo da ostane anoniman, osudio je svoje roditelje zbog velike greške koju su napravili dok su čuvali svoju devetomesečnu unuku.

Anonimni čovek je rekao da je bio besan kada je otkrio da su mu roditelji "otišli ​​iza leđa" i probušili joj uši, protivno željama verenice i njega.

Naime, oni su želeli da devojčica sama donese tu odluku, kada dovoljno stasa.

Ali roditelji tog čoveka su toliko želeli da detetu kupuju nakit da su obavili proceduru bez pitanja.

U objavi na "Redditu", tata je ljuto napisao:

- Nikada nisam bio za to da se ta procedura radi bebama, kada ne mogu da pristanu, jer je moja verenica prošla kroz to iskustvo kao mala i ceo život mrzi minđuše. Svi su govorili da pravimo veliku stvar i da ne možemo da ih isključimo iz života njihove unuke zbog nečeg takvog.

porodica, otac i majka, deca Foto: Shutterstock/Evgeny Atamanenko

Roditelji su odlučili da baki i deki puštaju da vide unuku samo kada su i oni sa njom i da je ne ispuštaju iz vida kada je u njihovoj blizini, ali je ta odluka naljutila ostale članove porodice.

- Tamo svi još uvek govore da su to velike budalaštine jer ih i dalje kažnjavamo zbog nečega što nije velika stvar i tretiramo ih kao decu. Čak i roditelji moje verenice smatraju da je preterano, da im se dozvoljava samo poseta pod nadzorom, i da im trebamo dozvoliti da čuvaju devojčicu ili da ona bude sama kod njih kao ranije. Još uvek ne želimo da se predomislimo o našim uslovima, tako da su svi protiv nas. Da li grešimo? - upitao je zabrinuti otac.

Svi korisnici su se složili da su njegovi roditelji pogrešili. Neki su čak optužili njegove roditelje da su "trajno oštetili" telo svoje unuke bez njenog pristanka ili saglasnosti njene mame i tate, prenosi "Mirror".

A šta vi mislite? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Deda Petar proslavilo 100., a praunuk Nemanja 18. rođendan! Slavilo se dva dana!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica