• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne želi da im bude majka: Melanija Tramp o odnosu sa Donaldovom decom, vole se i poštuju, ali...

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Moj pristup izgradnji odnosa sa Donaldovom decom uvek je bio zasnovan na ljubavi i poštovanju"

  • 0
Melanija i Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Objavljeni su novi memoari pod nazivom "Melanija", bivše prve dame SAD-a Melanije Tramp, koji već stvaraju popriličnu famu. Knjiga Melanije Tramp je obezbedila drugu poziciju na Amazon top-listi jer njeni fanovi sa velikim nestrpljenjem žele da bolje sagledaju njen misteriozni život sa republikanskim kandidatom Donaldom Trampom. Iako njen život može izgledati veoma raskošno, ona je opisala složenu realnost iznutra, posebno svoj odnos sa odraslom decom bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

U jednom od nedavnih obraćanja javnosti ona je govorila o svojoj vezi sa Ivankom, ćerkom Donalda Trampa iz prethodnog braka i ostalom njegovom decom.

- Moja uloga nije da zamenim njihove majke! Fokusirala sam se na stvaranje okruženja u kojem se svi osećaju slobodnim da se izraze - rekla je ona.

- Ušavši u brak sa Donaldom, naučila sam da se krećem kroz zamršenu dinamiku njegove velike porodice. To je zahtevalo fleksibilnost i otvorenost, a svaki trenutak je bio prilika za povezivanje, učenje i rast u ovom novom okruženju - objasnila je ona.

- Moj pristup izgradnji odnosa sa Donaldovom decom uvek je bio zasnovan na ljubavi i poštovanju - rekla je Melanija, dodajući da su Donaldova starija deca već bila samostalna.

- Prepoznajem njihovu individualnost, shvatajući da, kao njihova maćehe, moja uloga nije da zamenim njihove majke, već da negujem podršku i prijateljsku vezu. Ova perspektiva mi je omogućila da gajim smislene odnose sa svakim detetom na jedinstven način - napisala je ona.

- Iako se možda ne slažem sa svakim mišljenjem ili izborom Donaldove odrasle dece, niti se slažem sa svim Donaldovim odlukama, priznajem da su različita gledišta prirodni aspekt ljudskih odnosa - priznala je ona.

- Neophodno je zapamtiti da svaka osoba zaslužuje poštovanje i razumevanje, bez obzira na nesuglasice. Fokusirala sam se na stvaranje okruženja u kojem se svi osećaju slobodnim da se autentično izraze. Umesto da namećem svoje stavove ili da kritikujem druge, težila sam da budem stalno prisutna, neko na koga mogu da se oslone.

- Razumem da biti posesivan ne vodi zdravoj porodičnoj dinamici. Svaki član zahteva svoj prostor, a ja sam za prioritet stavila poštovanje te potrebe - zaključila je ona, priznajući da više voli da "komunicira" umesto da "kontroliše".

(Ona.rs/Hola)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nisu samo grudi balkanske, nego i vrela krv, geni, telo... Lepotice poreklom s Balkana haraju svetom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica